Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
9 månader sedan.

SR | P1 | Tendens – Tema: Mitt bipolära liv

Först vill jag tacka Erik för att han tipsade mej om P1´s program Tendens, och att de tagit upp Bipolär sjukdom där.

Jag skulle önska att ni tog er tid att i lugn och ro lyssna på detta:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3381&artikel=5296192

One Response to SR | P1 | Tendens – Tema: Mitt bipolära liv

 • Erik Forsling skriver:

  Bara en hälsning Johanna!

  Det fantastiska höll på att hända idag. Att jag skulle komma i säng före kl. 23 en vardag! Men så ville jag skicka en hälsning, eftersom jag redan tidigare skrivit att jag skulle göra det igår. Känner mig som en svikare – men har paltat bort tre kvällar nu den här veckan. Bättre att inte förutskicka något!

  Blev bara glad över att du verkar ha uppskattat mitt förslag på radioinslag, och jag undrar om du även lyssnat till dagens och gårdagens program. Gårdagens intervju hörde jag bara halva, efter ”sen” hemkomst, men dagens inslag – om två kvinnor på varsin bro – tyckte jag var illustrativt. Så olika kan det sluta. Den ena av dem lever idag ibland oss andra, men inte den andra.

  Inget mera tungt nu, förutom att jag hoppas på att sova tungt om något femtal minuter, till vacker körmusik. Vill bara återkoppla till det vackra du skrev om hösten. Jag tycker också om såväl höst som vinter, om det inte är ”tröstlös” väderlek. Och du vet tjejen, den höst som du beskrev lite som naturens ”död”, den kallade skalden, akademiledamoten och nobelpristagaren Erik Axel Karlfeldt, med ursprung från min Gamla Hembygden, för “den vår de svage kallar höst”.

  ”Nu är den stolta vår utsprungen,
  den vår de svaga kalla höst”.
  Etc. http://runeberg.org/fridlust/3_1_04.html

  God natt Johanna, och hela lilla familjen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.