Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

UNDERBARA underBARA BARN-mässan! [Del 1] – 2012

Underbara Kicki välkommnade oss utvalda bloggare till årets underBARA BARN-mässa och bloggfrukosten som resulterade i 3 goodiebags + frukostpåse. :)

Väl inne på mässan skyndade jag mej till Tröstisars monter för att hälsa på dom goa tjejerna som jobbar med Tröstisar och för att få mysa och känna på Bulglassarna och gosedjuren. :)
Bulglassen är juh supermysig och smart! Du fyller den med saft eller smoothie, lägger den i frysen och sen har man en Bulglass (länk)!
Gosedjuren ville JAG ha allihop, här skulle det vara barnen som inte skulle få ha dom i fred. :D
Nyheten med Tröstisars örngott är nu ett måste, båda barnen måste få varsitt, men speciellt Love som inte har örngott på kuddar annars för han vill pilla på etiketterna, men det skulle bli mysigare med Tröstisars örngott med ficklampa (länk)!

Hann träffa många fina vänner/bloggvänner.. Nina, Martina, Mirka, Ewa, Anna, Julia.. M.M. glömmer många nu men har mycket i huvudet från årets underbara mässa!

Fastnade senare även i Nordic Cabs monter. Som ni vet drömmer hela familjen om en cykelvagn som denna.
Önskade verkligen att det löst sej för oss gällande ekonomin, för mässpriserna dom har på vagnarna är verkligen lockande, superbra priser!

Jag orkade tyvärr inte stanna till 15 som jag tänkt mej, kom hem med 10 goodiebags, som jag dock fyllt de största kassarna med de ”mindre”, så ryggsäcken + 3 STORA kassar (2 loppipåsar + 1 större påse).
Fotat allting och ni ska självklart få kika, men.. senare..
Nu ska jag hämta barnen så ni får nöja er med en bild på min nya favoritmössa från Geggamoja! :D Tack!


5 Comments

  1. Jag lyckades aldrig hitta Tröstisar… får kika efter dem på söndag när jag skall dit igen.

  2. Vilka härliga goodiebags!
    Hoppas du hade det toppen, den tiden du var där!
    Kram!

  3. Ja det var ett par strumpor i min ena loppi påse, tror dom kommer passa bra på 8-åringen Smile Vet dock inte vilket märke det är på dom.
    Det var riktigt fint innehåll i påsarna i år, även om jag gillar påsarna så mycket att det inte gjort något om dom varit tomma Smile

  4. Kramar och stort tack för igår, hoppas att vi lyckas ta oss till mässan imorgon så hela familjen kan komma förbi tröstisar. <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: