Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Bloggmiddag!

Igår var jag som sagt på en bloggmiddag på restaurang Sahara, värdinnor och arrangörer var fina Ewa & Anna. :) Dom hade verkligen gjort ett otroligt jobb!

Arrangörerna och värdinnorna: Ewa & Anna.

På allas stolar stod det STORA goodiebags, vi fick välkomstbubbel, sitta och småprata med de man kände och även de nya ansiktena ett litet tag innan vi fick beställa in mat och dryck. Under middagens gång höll Ewa och Anna igång med utlottningar.. Ja! Inte en, utan TRE! :) Först vann jag barnkläder från Me & I, dock storlek 62/68 så dom gav jag till Ewa´s dotter Nadja och sonen Charlie. Nästa pris jag vann var formar från barnmatsburken, men tänkte att jag kanske kan gör is i den istället? Eller som Ewa sa ”Lägga bäret i formen”. ;) Underbara Ewa! Mitt tredje och sista pris var hudvård från Australian Bodycare! :) Kände många utav de andra härliga bloggerskorna, några var bekanta men som man aldrig hunnit prata med och andra ansikten var helt nya. Jättetrevligt! God mat, bra service och jättefin restaurang! När jag skulle bege mej hemåt tog jag min stora tunga goodiebag och vinsterna, MEN.. då fick jag TVÅ extra goodiebags! Så med sej hem fick jag TRE goodiebags och TVÅ vinster!

Den stora goodiebagen som stod på stolen som innehöll allt på bilden förutom Barnmatsburkarna till vänster och den fina varma Helly Hansen-mössan från Sophie´s closet.

En otrolig goodiebag från Sense som var fylld med så mycket bra saker att barnen garanterat kommer få några julklappar iaf. Jättefina pennor, kritor, lera och ja, jag vart helt till mej! :D

Sen fick vi en goodiebag som sponsrades av Barnnet som firar 5år i år som jag skrivit om tidigare.
Fick en liknande goodiebag nu, dock inte geggamojadregglis eller sån mysig filt som i förra men samma information från olika företag, en Pinobok, en snuttis från snutten, En söt skallra i med uggla på från Pumpkin, en reflex, ballonger från Ekoleko och en liten blå GEGGAMOJA-snuttis.

När jag kom hem mumsade jag i mej den goda lakritstoffen från Lakritsfabriken som ninasmat.se sponsrat med som smakprov. Så god att jag måste köpa hem sån!


Tack till alla sponsorerna!

Supertack till Ewa & Anna som ordnat allt detta åt oss, tack för härligt sällskap till alla ni andra som var där, tack till alla sponsorerna för allt vi fick! ♥

7 Responses to Bloggmiddag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.