Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2 år sedan.

Girls Night Out!

Igår åkte jag och Camilla in till Hötorget där vi mötte upp min fina kusin Pernilla och min vän Ulrika.
Vi gick ner till Birger Jarlsgatan 29 och nattklubben Pure.
I kön gjorde Love oss sällskap och när vi blev insläppta fick man en drinkbiljett och en goodiebagbiljett.
Vi gick ner och hängde av oss och sen gick det fort innan hela klubben var full av alla tjejer i olika åldrar.

Min vackra kusin Pernilla & jag. :)

Många var lite ”aggressiva” i att ta sej fram till utställarna för att hinna få en av de 50 goodiebagsen som företagen delade ut, så jag som kanske är för mesig har idag många blåmärken över kroppen.
Men.. det var helt otrolig bra uppställt, härliga utställare som Feminint, Glossybox, Fashionstoreonline, Pleasme, Fair breeze showroom | Ladycup, Grazette, Weleda, Kiss och Ett rum för smycken.

Ett besök hos tjejerna från Feminint där jag fortsatte sukta efter alla snygga underkläder, pärlstringen bl.a. men även nyheterna från Oh La La.  Hos Feminint mötte jag även fina Ewa som hon också är sugen på pärlstringen, men hon vill ha dom på väggen som ”konst” då dom faktiskt är så snygga. :)

Tyvärr var det till Glossybox som jag fick som mest armbågar, väldigt populärt.. Så missade att få en Glossybox men fick iaf stå och prata med tjejerna ett tag och är fortfarande säker på att när FK slutat klanta sej så ska jag skaffa mej en prenumeration. :)

Hos Fashionstoreonline fanns mycket snygga kläder, blev helt kär i en svart väst, len och sådär mysigt mjuk pälsfluffig (dom hade även lagt i en GUESS-pin i goodiebagen som jag vet vem jag ska ge den till. ;) hihi).

Hos Grazette blev jag kär i en plattång som var rosa med blingbling, men när jag fick höra att dom hade en svart med blingbling på så blev jag mer intresserad utav dej. Deras produkter som dom ställde ut luktade helt underbart!

Weleda är känt hos mej sen länge, men när jag blev gravid med Minna började jag köpa mycket av deras produkter och har många utav deras produkter hemma än.

Hos Pleasme fanns det spännande sexleksaker och där unnade jag mej självlysande kondom, då jag fick 50kr av en kompis som tyckte jag skulle unna mej en öl, men då jag fick drinkbiljetter så tänkte jag att det vore roligare att köpa något kul. Så farsdag imorgon var det va? ;)

Fair breeze showroom ställde ut Ladycups, ja, menskoppar och jag har juh använt menskopp i 2 år och är nöjd med det. :)

Kiss hade ett bord med naglar, men det var också populärt att få naglar, så var alltid någon som fick naglar gjorda där, såklart. :)

Sen hade vi Ett rum för smycken som ställde ut smycken, vågade inte titta så mycket då jag som sagt inte har någon ekonomi alls för tillfället.

Jag blev inte alls sen utan åkte hem innan klockan 22.
Hem till min ”gubbe” som låg under en filt i soffan och kikade på film när jag kom hem, han vart glad över att få lite godis som jag fått med mej hem från eventet. Min söta lilla gottegris!

När jag kom hem åkte såklart alla härliga saker från goodiebagen upp på bordet för att fotas och gå igenom.
Ni ser juh själva vad vi fick! :D

Stort tack till alla sponsorer och ett stort tack och en puss till Mgroup PR & Event för inbjudan till denna underbara kväll!

För fler bilder, kika in här på Mgroups facebooksida!

2 Responses to Girls Night Out!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.