Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,6 år sedan.

Loppi.se – We R Family – Food & Lifestyle – Goodiebag

Med sej hem fick vi välfyllda goodiebags och lite annat skoj, t.ex.

Supersöta bakelser från Micki (Minna ska få dom i födelsedagspresent på lördag), Johanna Westman signerade sin bok ”December” som man fick med sej hem och Parelle sponsrade med nagellack från Essie + Lóccitane hand- & fotkräm! :)

 Te-prover från Tehuset Java, information, tidning och renchips (tunna skivor renkorv) från Ramundberget, Playstation hade lagt ner ett kit med klistermärken, coola vykort m.m. och även spelet ”Wonderbook – Book of Spells”!

Våtservetter, choklad & olivolja från Änglamark, pasta från Kungsörnen, Lindor-choklad, tidningen Allt i hemmet, tidningen Bamse, vantar från Vossatassar, produkter från Barnängen, tidningen BOO, Fritt Flyt Junior, Vanish, A-creme, flingsalt och tidning från Mathem.

Supertack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.