Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Så firas gottegrisen till pappa här hemma på Farsdag..

Igår kväll körde jag igång med ett bullbak på kvällen.. Blev både kanelbullar och vaniljbullar.
Det var min första farsdagpresent, att bjuda min gottegris på bullar.
Sen imorse gick jag upp med Loveskrutt som vaknade kl.5 så Jonas fick sovmorgon, klockan halv 9 väckte vi Jonas och sen fick han (tack vare Godisboxen.se och Love (Tre Blev Fem) som hade tävlingen som jag vann) en Godisbox med röda ferraribilar (Jonas favoritgodis, tillsammans med choklad), presentkort på bokia, personligt motiv på framsidan och personlig hälsning inuti boxen.
Blev väldigt uppskattat, jag kan verkligen rekommendera Godisboxen.se till alla möjliga tillfällen som firas, eller varför inte bara som en överraskning i vardagen?


Sen hade jag sålt lite nappar och skyndade mej in på Lagerhaus för att köpa disktrasan jag velat köpa i veckor, sen jag såg dom packa upp dom. :)

Love vart nästan lyckligast när Godisboxen åkte fram, inte för godiset i då varken han eller Minna äter godis (tack och lov så har det gått att undvika), utan bilder på framsidan av boxen.
Den är från när vi var på Loppi´s 3-årskalas och förhandsvisningen av ”Lilla Anna och Långa Farbrorn”.
Love ropade med exalterad röst våra namn och pekade på våra ansikten på bilden, detta pågick en lång stund. :)

Farsdag ska vi fira hemma med mys och lugn.
Hur firar ni farsdag?


3 Comments

  1. Härliga presenter! Omtanke bakom varje, jag gillar det!

    Här firas inte fars dag nämnvärt, pga situationen som råder. Men över lag firas inte denna dag, mors dag eller alla hjärtans dag.
    För kommersiellt enligt mitt tycke, och jag (och barnen) visar hellre omtanken lite extr andra dagar istället Smile presenter kan man få i alla fall Smile

  2. Maja vägrar att ens skicka ett sms till sin pappa idag. Jag mailade min pappa med en grattisbild. Haha vilka bra relationer till pappor vi har i den här familjen.

  3. Vilka mysiga presenter. Ska in och kika på godisboxen direkt Smile kanske är något för mannen här hemma. Kram vännen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: