Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

Lilla olycksfågeln..

I fredags var vi hemma hos min farmor för julmys och julmat, blev rätt sent hem men barnen var pigga hela tiden och hade så kul att vi stannade längre, dock somnade dom på en gång när vi kom hem.

Igår var vi hemma hos min mormor för den traditionella ”Skinkprovningen” med mamma, Sören, mormor, Danne och morbröder med respektive och barnen, mina kusiner.
Det gick bra och barnen hade så kul tills en av mina småkusiner klättrade efter godis som stod på en stor tung trä”möbel” som inte satt fast, den välter, jag skriker på Jonas och vi hinner fånga den tunga möbeln innan den föll på Minna, Love och min kusin Tor, dock rasade en glaslampa, massa glasprydnader, tunga prydnader m.m. rakt ner och Minna fick i huvudet.
Hennes skrik skar i mej och jag märkte sedan att mina händer var blodiga(?!), torkade bort blodet för att se om det kom mer om det kom från mej, men inte.. Kollade mer på Minnas huvud och såg att det kom blod från henne.
In i badrummet för torka och tvätta, slutade med att lillskruttan fick duscha av sej.
Inte en höjdare, men Minna är så duktig och stark så hon gnällde eller klagade inte alls.
Finaste Minna! ♥

Det syns inte lika bra på bilden men mina händer var blodiga, bilden togs dessutom efter att vi tvättat lillans huvud.

Det syns inte lika bra på bilden men mina händer var blodiga, bilden togs dessutom efter att vi tvättat lillans huvud.

2 Responses to Lilla olycksfågeln..

  • Erik Forsling skriver:

    Hej igen! Det var ett tag sedan jag kommenterade nu, jag brukar ju också göra det på ”Den andra Johanna”. Det gläder mig att det inte kommit några nya inlägg där på länge, eftersom jag hoppas och tror att det betyder att du mår ganska bra!?

    Oavsett Minnas lilla olycka så vill jag bara önska dig och familjen en God Jul och ett Gott Nytt År. Hoppas att det är bra med lillflickan – och givetvis med er alla – sådana där sår i huvudet brukar väl läka, eller i alla fall sluta blöda, ganska fort, om de inte är alltför djupa.

    Själv har jag glädjen att få vara på besök hos mina tre sjövilda barnbarn på andra sidan den atlantiska oceanen. De bor i Montreal i Kanadas franskspråkiga provins Québec. Innan jag kom hit var det ett år sedan jag senast såg dem; Lilla Familjen, som jag brukar kalla dem. Strax efter åtta på morgonen i kära gamla Sverige, men även här har det varit julafton i över två timmar. Klockan är kvart över två på natten – så jag ska sova nu, för att orka med imorgon …

    Ha det bra nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.