Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Sjuklingar & Snökaos

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Idag var det inte bara vår älskade lilla Minna som var sjuk, utan i förrgår kände jag mej krasslig, men vaknade igår morse efter en usel natt och jag var febrig och förjävlig.

Trött och sliten, i morgonrock 1/3 av dagen, en annan tredjedel med byxdress i mjukis/shortsmodell och knästrumpor och sista tredjedelen i mjukisbyxor och Jonas stickade tjocktröja.

Det var dock en helt okej dag att vara sjuk på med tanke på snökaoset som rådde utanför. Mysigt att sitta inne med mysig dotter och slippa gå ut i snöstormen och minusgraderna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405