Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

2 kommentarer till Sorgligt..

  • Sojka skriver:

    I love you! ♥
    Ligger så jäkla efter i att svara på kommenatrer. Känner mig så dålig på det. Måste försöka få någon rutin på det för efter några dagar tar det sån tid att gå igenom. Men jag måste ta tag i det idag! Tack för hjälpen!! Ha ha det är sånt jäkla tjatande på folk med det här att det är stora bokstäver när dem skriver så har dem kommit åt capslock så ser det lite tokigt ut. Smile

    När väl skrutten är född ska jag bara låta någon göra en helt ny header som passar i bloggen så kan jag ha allt annat kvar! Smile

    Puss och kram!