Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

One Response to Tips på tävling till er!

  • Sojka skriver:

    Tack så mycket! Smile

    Hittade dock bara ett ställe att lägga in bildlänken och det funkade. Just nu ville jag bara göra en lite ändring i headern. Man måste trycka F5 för att få upp den nya. Hur länge brukar det vara så tro?

    Jag vet att jag frågat dig tidigare men då har du inte haft tid men det sista jag vill ha hjälp med är ju det här med att när man skriver en kommentar så blir det i stora bokstäver. Tror du man kan ändra det så att det blir stora och små som man vill?

    Kramis♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.