Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
14 månader sedan.

His words to me..

Minns tiden innan vi belönades med barnen, när vi kunde ligga i sängen hela helgen..Vi låg och pratade om allt och inget, delade tystnad..Låg och höll om varandra i timmar..Jag brukade lägga mitt huvud mot ditt bröst och lyssna på ditt hjärta slå, eller dina andetag om jag låg med mitt huvud bredvid ditt..Kommer aldrig glömma när du sa till mej att hur nära vi än låg så ville du alltid ligga närmre, du ville vara en del av mej..Du ville vara under mitt skin..

Minns tiden innan vi belönades med barnen..
När vi kunde ligga i sängen hela helgen.
Vi låg och pratade om allt och inget, delade tystnad..
Låg och höll om varandra i timmar.
Jag brukade lägga mitt huvud mot ditt bröst och lyssna på dina hjärtslag eller dina andetag om jag låg med mitt huvud bredvid ditt..
Kommer aldrig glömma när du sa till mej att hur nära vi än låg så ville du alltid ligga närmre, du ville vara en del av mej..
Du ville vara under mitt skin..
Du sa att du älskade mej så mycket och att du ville ha mer av mej hela tiden.
Du bad om ursäkt om du lät obehaglig med att ”vilja vara under mitt skin”, men jag förstod dej precis..
För jag har alltid älskat dej..

Du är den enda människan jag någonsin velat förlova mej med, skaffa barn med och leva tillsammans med tills mitt hjärta slutar slå..

Känner du så för mej än?

One Response to His words to me..

  • Mari skriver:

    Åhh tiden innan barnen kommer jag så väl ihåg just nu. Dock blev vi med barn första månaden vi var tillsammans så det blev inte så lång tid. Nu har vi 3 små två större sen innan och en på väg som kommer när som.. Och den där mys närheten känns som det var länge sen man kände. Frown det tär på en Frown hoppas innerligt att allt ordnar sig för dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.