Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

BIG ANNOUNCEMENT!

bigannouncementÄntligen kan jag dela en för mej OTROLIGT STOR nyhet!

På måndag, 18/2 börjar jag att arbetsträna hos Mgroup PR & Event.

Kommer att jobba som Eventsamordnare och börjar med ett par timmar, en dag i veckan för att i mitt eget tempo och med min läkare tätt i min rygg, som bromsar in mej så att jag inte går på som en ångvält som tidigare.

Meningen är att jag ska i lungt tempo, successivt ta mej så långt som möjligt för att nå mitt mål med en tillsvidareanställning, helst heltid. :)

Detta är otroligt spännande, läskigt, underbart och jag hade aldrig klarat mej såhär långt utan min familj, barnen, Jonas, mina vänner, ni stöttande bloggläsare och såklart min läkare Anna och min finaste Madeleine som ger mej denna chans. :)

TACK!


14 Comments

 1. Grattiskram! Äntligen! <3

 2. Gud vad roligt! Grin Grattis!! <3

 3. Grattis!!
  Hoppas du trivs!!

  Är verkligen glad för din skull!!
  Och bättre plats kan man ju inte önska sig!!

 4. Grattis! Hoppas det kommer gå superbra!!

 5. STORT grattis fina du!
  Det här kommer att gå så bra, åh vad du är värd detta!!!

  Kramar i massor

 6. Sååå härligt att det lyckades ordna sig innan fk och arbetsförmedlingen bröt ner dig helt! Ta det lugnt nu Smile

 7. Åh vad härligt att höra, stort grattis och lycka till!

 8. härligt, grattis! Grin

 9. Hej du rara! Smile
  När du gjorde min design? Vilket tema är den liksom baserad på? Funderar på att flytta till vipbloggar och jag vill kunna ha kvar min design nämligen men dem undrar då vilket tema den är baserat på?
  Kram!

 10. Han skriver nu:
  Det är ett tema och allt handlar om säkerhet i temat, om det bara är ett vanligt omgjort tema och inte ett barntema så uppdateras inte temat och då blir det en säkerhetsrisk. Ett icke uppdaterat tema är som att gå in i en öppen dörr för den som vill hacka sidan.
  Så då undrar jag vilket det är? Wink
  Krams!!

 11. sojka: Vad är ett barntema?
  Din design är skapar i artister (program).

 12. Ha ha jag undrar ju fan samma sak. Han verkar lite snurrig men jag säger det till honom så får han själv ta redan på det för visst har det inget med de teman som redan finns på WP?

 13. Eh jag fick svaret:
  Jag måste nog avböja, jag har gjort ett webbtest på din sida och den ligger under gränsvärdet och är dåligt optimerad, den har en laddningstid på 29.602s och vi håller oss så vi laddar utan hjälpprogram under 9s. Sorry.
  Ha ha precis som om jag bestämt att jag ska blogga för dem. Ja ja jag svarade bara okej. Smile Fast jag fattar inget men jag har väl en långsam sida eller något. Wink
  Tack för att du försökte svara så gått du kunde. Snackade med en annan tjej och hon sa att han verkade lite fel ute men nu slipper vi ju tänka på det. Smile
  kram <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: