Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

BIG ANNOUNCEMENT!

bigannouncementÄntligen kan jag dela en för mej OTROLIGT STOR nyhet!

På måndag, 18/2 börjar jag att arbetsträna hos Mgroup PR & Event.

Kommer att jobba som Eventsamordnare och börjar med ett par timmar, en dag i veckan för att i mitt eget tempo och med min läkare tätt i min rygg, som bromsar in mej så att jag inte går på som en ångvält som tidigare.

Meningen är att jag ska i lungt tempo, successivt ta mej så långt som möjligt för att nå mitt mål med en tillsvidareanställning, helst heltid. :)

Detta är otroligt spännande, läskigt, underbart och jag hade aldrig klarat mej såhär långt utan min familj, barnen, Jonas, mina vänner, ni stöttande bloggläsare och såklart min läkare Anna och min finaste Madeleine som ger mej denna chans. :)

TACK!


14 kommentarer till BIG ANNOUNCEMENT!