Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
9 månader sedan.

BIG ANNOUNCEMENT!

bigannouncementÄntligen kan jag dela en för mej OTROLIGT STOR nyhet!

På måndag, 18/2 börjar jag att arbetsträna hos Mgroup PR & Event.

Kommer att jobba som Eventsamordnare och börjar med ett par timmar, en dag i veckan för att i mitt eget tempo och med min läkare tätt i min rygg, som bromsar in mej så att jag inte går på som en ångvält som tidigare.

Meningen är att jag ska i lungt tempo, successivt ta mej så långt som möjligt för att nå mitt mål med en tillsvidareanställning, helst heltid. :)

Detta är otroligt spännande, läskigt, underbart och jag hade aldrig klarat mej såhär långt utan min familj, barnen, Jonas, mina vänner, ni stöttande bloggläsare och såklart min läkare Anna och min finaste Madeleine som ger mej denna chans. :)

TACK!

14 Responses to BIG ANNOUNCEMENT!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.