Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Försöker komma ikapp..

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Ligger efter med att svara på era kommentarer, jag ska försöka hinna med det nu när jag försöker komma ikapp.

Förra veckan hade jag möte med min läkare, en från Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.
Till min glada överraskning så har reglerna ändrats vid årsskiftet så jag får nu hjälp av Arbetsförmedlningen för Unga Funktionshindrade.
Gamla reglerna var under 25 eller under 30 men då med aktivitetsersättning så jag hamnade juh där emellan.
Men på torsdag ska jag på informationsmöte och ja, jag hoppas Förvaltningsrätten är snabba med beslut och att dom inser att jag har rätt till pengarna, på så sätt kan vi betala av alla skulder och kanske komma på fötterna igen?
Vilket vore en bra start nu när jag ska börja med arbetsrehabilitering, en mindre sak att stressa sönder sej och gå under pga.

I helgen var jag på Nike Blast Night på Annexet och i Globen, ni kan kika mer om det på min viktblogg där jag även tipsar om sköna träningskläder. :)

Ska försöka hinna med så mycket som möjligt idag, som att ringa samtal, svara på mail och gå igenom massa papper som jag fått från AF.

Mår fortfarande riktigt skit, men försöker hålla åtminstone näsan över ytan.

Sköt om er!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Försöker komma ikapp..

  • Sara skriver:

    Det låter i alla fall (peppar, peppar) som att det börjar vända nu? Smile Lider verkligen med er, vi har också haft ett ekonomiskt helvete senaste halvåret.. Det finns FÅ saker som ger så mycket ångest som just det.. Kämpa på, snygging, du är värd det bästa!