Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Full fart

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Det är mycket läkartider, psykologtider, arbetsträning, möten hit och dit så jag är toktrött hela tiden när jag inte irrar omkring och stressar hit och dit.

Vet att jag borde ta det lite lugnare, men hur ska jag kunna göra det när jag är 28år och inte har ett jobb eller ens är i närheten, dessutom utan inkomst då jag kommer få ca 1/3 aktivitetsstöd i början på mars och det är då på mindre än 900:-.

Jag gör allt jag kan för att hålla ihop allt.

Igår var det jobb hos Mgroup, idag är det möte hos Slanka och sen efter det min läkare på MBT.

Ni kanske inte tycker att något låter som ”mycket”, men tänk då på att jag varit sjukskriven. Jag har inte jobbat på ca 5-6 år. Jag har min problematik och min extrema stresskänslighet m.m. Så för mej är detta extremt mycket och jag kämpar på så hårt att jag blöder näsblod nästan varje dag. MEN.. ingen behöver oroa sej, jag är faktiskt vuxen och jag vill komma någon vart och måste då kämpa på.

Hoppas ni får en bra dag!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405