Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Love´s ”stor pojke-säng”!

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Tack vare ERA´s julkalender där jag vann presentko rtet på IKEA (1500kr) så har vi äntligen köpt ny säng till Love.

”tor pojke täng”! Lobe såå häääjr stowr!” säger Love och sträcker på sej med armarna mot taket. :)

säng01 säng02Som vi räknat med så tog nattningen med Love längre tid och han vaknade på natten och kom in till oss, la sej mellan oss och somnade om.

Vad vi INTE räknat med var att Minna somnade lätt trots Love i rummet, dock vaknade hon ett tag efter Love och kom in till oss, dock somnade inte hon om utan väckte oss alla igen och skapade sånt jävla kaos här hemma.

Jonas la sej på soffan och jag fick ligga och försöka hålla Love lugn och få honom att somna om, medan Minna var så (ursäkta) men jävla jobbig. Hon väckte Love 5 gånger till och sen kastade jag ut henne till Jonas i soffan och fick få Love att somna om igen.

Så jag är lagom trasig idag, men men..

Love är stolt över sin säng iaf. :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Love´s ”stor pojke-säng”!

  • Jobbigt de där när ungar väcker varandra… vet hur de va när jag och Robban bodde ihop. Leah vaknade av hans dotters skrik på nätterna… och då hade dom endå inte samma rum… man va lagom glad dagen efter när man fått vart vaken ett jävla bra tag, E en vakan ska tydligen hela familjen va vakna…Hoppas de går bättre och bättre! saknar dig! Hoppas verkligen vi kan styra upp en dejt snart igen!!