Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Redan saknad.

Idag sålde jag vår älskade Baby Jogger City Select.

Det tog emot, men då barnen blir större och åker vagn mer sällan så kändes det som ett nyttigt beslut att sälja den då vi är i stort behov av pengar.

Dagen har gått åt att ha en obeskrivlig smärta i ryggen som även gav mej buksmärtor, lite bättre nu efter ett par värktabletter så hoppas det går över helt.

Imorgon är en fullspäckad dag med möte på morgonen hos Arbetsförmedlingen Unga Funktionshindrade, sen möte hos Slanka för att sedan åka till Mgroup och möte med finaste Madeleine och min kontakt på Arbetsförmedlingen.

Till den anonyma  kommentaren som mest verkade som spam, som kommenterade med någon blogglänk och skrev ”Årets mamma” så har jag ingen aning om vad det var för blogg då det inte gick att komma in på den när jag testade länken.

Nu ska jag iväg på mammagruppen jag fått börja i, jag är en av de 4 första som fått turen att gå i denna typ av mammagrupp då det är den första i Sverige. Får se otroliga klipp/videosnuttar, diskutera med andra mammor och det är väldigt intressant.

trygghetscirkeln

Jag bad om att få börja i denna grupp så snart jag hörde talas om att en pappagrupp skulle starta, ja, då bad jag såklart om en mammagrupp. Och nej, de som håller i gruppen anser inte att jag gör något fel utan jag ville gå då jag vill få chansen att bli bättre.

Lära mej och förstå mer. :)

Ser fram emot dagens träff som är den andra utav 8 träffar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.