Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Spännande nyheter!

Igår ringde Ryska posten när jag var påväg hem, de hade bud till mej från Per PR!

Kommer hem till en helt makalös påse fylld med säsongsnyheter.

Fin ljusslinga från Markslöjd, kaffe från FM Mattson, en super LED-lampa från Osram, Haklapp från Bambino Mam, Fönsterskrapa från Svenska fönster, pensel och roller från  ANZA, strömställare med ram (lampknapp med designram), Benmjöl och Myrr från Bayer Garden, Handspade för plantering och omplantering från Gardena och en slickepott från Balingslöv, samt pressreleaser från Anza, Aspen, BabyBjörn, Ballingslöv, Bayer Garden, Beckers, FM Mattsson, Gardena, Hilding Anders Sweden, Husqvarna, Markslöjd, McCulloch, Mora, Osram, Schneider Electric, Svenska Fönster.

Ser garanterat ut att bli en spännande vår inom hem, bygg och trädgård. :)

perpr

spons_logor


1 Comment

  1. Spännande innehåll Smile kram Diana

Kommentera

%d bloggare gillar detta: