Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Drömklocka

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Nu är det såhär..

När jag var yngre älskade jag att använda klocka, från dagen då jag lärde mej så önskade jag mej en egen klocka.
Fick en klocka, lekte och råkade tappa den. Önskade mej en ny, fick en ny.. Samma sak där.
Som tonåring hade jag en sportklocka men den blev snodd.
Bestämde mej för att inte använda klocka för ens jag kände att jag var ”stor” nog att inte leka bort den eller bli bestulen på den.

Sen har tyvärr tiden runnit iväg och jag har då och då tänkt på att skaffa en klocka.
I somras var vi hos min pappa och mina bröder, när jag satt och pratade med min ena lillebror såg jag hans klocka och började genast tänka på att det verkligen är dags att skaffa en klocka nu.

Sen är det juh det där med, vilken klocka?
Ja, jag behöver en klocka som håller och som sitter kvar på handleden.
Tröttnade på ”billigare” klockor som barn då de lätt gick sönder.

Drömklockan är helt klart Breitling Callistino 18k vittguld med diamanter och safirer och den har jag redan tittat på och hittat på nätet. ;)

Igår kikade jag runt efter tåligare, ordentliga damur i bra kvalite och hittade en hel del fina klockor här som jag kan tänka mej köpa, bl.a. en Rolex. Ska bara bestämma mej för vilken och under tiden spara ihop.
När jag bestämt mej känns det helt klart värt att betala mer för en klocka som håller/tål mer. :)

Jag kikar i modemagasin efter en klocka som ska få mej att känna ”Den här är det! Det här är min klocka!”. :)

Använder ni klocka?
Har ni en eller flera att variera med?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405