Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2 år sedan.

Säljes:

Ni har väl inte missat att kika in ”Säljes-fliken” där en del av det jag säljer ligger uppe?

resesäng

Baby Björn Resesäng Light – Svart.
Knappt använd!
Nypris: 2249:-
Säljes för: 1000:-
Mer info om denna otroliga resesäng här:
http://www.babybjorn.se/produkter/sova/resesang/resesang-light/

bauta

Lila bautakudde kids (140cm x 100cm)
Nypris: 995:-
Säljes för 500:-

åkpåse

Säljes:
En rosa och en blå åkpåse av märket WALLABOO –
”Denna fantastiska åkpåse är gjord av vacker faux mocka och mjuk fleece. Idealisk för att skydda ditt dyrbara barn mot kalla och blåsiga vintrar. Den är i mjukt fleecefoder som innebär att det är supermjukt och otroligt gosigt – du kommer önskar att det fanns en vuxen version! Det kommer också att hjälpa till att skydda din vagn mot oundvikliga spillolyckor!”
Nypris: 899:- styck
Säljes för 400:- styck

multikudde

Formfix Amning & Gravidkudde
Med ett lila överdrag, ett lime och sen även ett lila extrafodral Sitfix (för att göra kudden till en sittpuff).
Nypris allt som allt: 1596:-
Säljes för 600:-

Mini Rodini - MC Jacka Strl: 92-98 Helt ny och oanvänd! Nypris: 499:- Säljes för: 300:-

Mini Rodini – MC Jacka
Strl: 92-98
Helt ny och oanvänd!
Nypris: 499:-
Säljes för: 300:-

Gulliver finskor (lack med "diamant"blommor), kardborreknäppning, storlek 23, endast använd vid ett fototillfälle. Säljes för 300:-

Gulliver finskor (lack med ”diamant”blommor), kardborreknäppning, storlek 23, endast använd vid ett fototillfälle.
Säljes för 300:-

Tingeling tofflor i storlek 7/8 (24-25) Knappt använda! Nypris: 349:- Säljes för: 200:-

Tingeling tofflor i storlek 7/8 (24-25)
Knappt använda!
Nypris: 349:-
Säljes för: 200:-

Digital Baby Scale 2010 är en lätt men hållbar våg som ger en mycket exakt vikt. • Hållbar våg i lättviktsmaterial • Mycket precis vägning • Enhet: kg, lb  • Kapacitet: 20 kg  • Upplösning: 5 g  • Strömbesparing automatisk avstängning: 5 min  • Strömförsörjning: 4 x AA Nypris 995kr Säljs för 400kr

Digital Baby Scale 2010 är en lätt men hållbar våg som ger en mycket exakt vikt.
• Hållbar våg i lättviktsmaterial
• Mycket precis vägning
• Enhet: kg, lb
• Kapacitet: 20 kg
• Upplösning: 5 g
• Strömbesparing automatisk avstängning: 5 min
• Strömförsörjning: 4 x AA
Nypris 995kr
Säljs för 400kr

Blandade böcker, hör av er om intresse finns så skriver jag pris. :) Ligger mellan 30 - 100:- / per bok, beroende på bok.

Blandade böcker, hör av er om intresse finns så skriver jag pris. :) Ligger mellan 30 – 100:- / per bok, beroende på bok.

This Boob Next armband, dock med svarta pärlor (samma bokstävspärlor dock) som ger en lyxigare och lite glittrande look. Säljes för: 50:-

This Boob Next armband, dock med svarta pärlor (samma bokstävspärlor dock) som ger en lyxigare och lite glittrande look.
Säljes för: 50:-

Babypin (fästes vid bh:n) på de bröst som ska ammas näst, med tiden för nästa amning inställt). Säljes för: 50:- Babypin - håll reda på tid och bröst för nästa amning Svenska uppfinningen Babypin är en smart och enkel lösning för mammor som ammar. I alla fall för de många mammor som kan vara trötta och lite okoncentrerade. Ett spänne med manuell klocka fästs på amningsbehån och klockan ställs in på den tid man senast ammade.  Babypin hjälper mamman att komma ihåg vilket bröst som senast ammades och när.  Så här funkar den:  Babypin är ett spänne med manuell klocka. Man ställer in tiden för senaste amning och fäster den på behån på höger eller vänster sida beroende på vilken sida man senast ammade på. När babyn verkar hungrig är det enkelt att komma ihåg om det verkligen är tid för amning eller om det kan vara något annat bebin vill, och vilket bröst det är dags för om det är matdags.  Babypin är bra för de mammor som har problem med mjölkstockning samt för föräldrar med prematura barn som måste matas på regelbundna tider. Babypin kan även användas av föräldrar som flaskmatar. Babypin blev i oktober 2008 nominerad till "Årets barn & babyprodukt" på fackmässan Barn & Baby i Jönköping. Babypin är uppfunnen av svenska 3-barns mamman Åsa Caap och designad av Visual ID. Den har ett globalt mönsterskydd.

Babypin (fästes vid bh:n) på de bröst som ska ammas näst, med tiden för nästa amning inställt).
Säljes för: 80:-
Babypin – håll reda på tid och bröst för nästa amning Svenska uppfinningen Babypin är en smart och enkel lösning för mammor som ammar. I alla fall för de många mammor som kan vara trötta och lite okoncentrerade. Ett spänne med manuell klocka fästs på amningsbehån och klockan ställs in på den tid man senast ammade.
Babypin hjälper mamman att komma ihåg vilket bröst som senast ammades och när.
Så här funkar den:
Babypin är ett spänne med manuell klocka. Man ställer in tiden för senaste amning och fäster den på behån på höger eller vänster sida beroende på vilken sida man senast ammade på. När babyn verkar hungrig är det enkelt att komma ihåg om det verkligen är tid för amning eller om det kan vara något annat bebin vill, och vilket bröst det är dags för om det är matdags.
Babypin är bra för de mammor som har problem med mjölkstockning samt för föräldrar med prematura barn som måste matas på regelbundna tider. Babypin kan även användas av föräldrar som flaskmatar. Babypin blev i oktober 2008 nominerad till ”Årets barn & babyprodukt” på fackmässan Barn & Baby i Jönköping. Babypin är uppfunnen av svenska 3-barns mamman Åsa Caap och designad av Visual ID. Den har ett globalt mönsterskydd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.