Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Resa till värmen

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Nu när snön, de kalla vindarna och slasket har kommit längtar jag mer än någonsin utomlands till värmen och solen.

Jag har senaste veckorna suttit och tittat igenom mina gamla inlägg och bilder från de tidigare resorna jag varit på.
Som resan till Agia Marina, Chaniakusten på Kreta som vi åkte på när Minna var 1,5år och Love låg i magen och var beräknad 2 månader senare. :)
Året därpå åkte vi till Kallithea, Rhodos, Minna var då nästan 3år och Love var lite mer än 1 år.
Båda gångerna hade vi tur med fina hotell. :)

Nu är Minna 5år och Love 3,5år så var två år sedan vi var ute och reste så hoppas på att ha råd nästa år åtminstone.
Mitt drömresemål är att åka tillbaka till Bali, Indonesien, men är även väldigt sugen på att besöka Italien då jag velat åka dit i typ 10 år, ser så vackert ut och finns många platser jag skulle vilja besöka i Italien.

Tänk att resa till Italien och besöka de gamla stadsdelarna, besöka olika öar, äta pizza i Neapel, gå på marknader, avnjuta krämig italiensk glass – gelato, prominera i druvodlingar..
Tänker på alla vackra bilder jag skulle kunna ta!

Tillsvidare får jag dagdrömma och kika i resemagasin och läsa recensioner så jag vet mer vart jag vill resa och vilka hotell som lockar.

Jag mår otroligt bra när jag är utomlands, kan koppla bort allt annat för ett tag och insuper allt det vackra och nya.
Känner mej på något sätt mer fri och avslappnad, även de resor jag gjort där det innefattat jobb så känner jag mej fortfarande mer avslappnad. :)

Får drömma vidare och hoppas att 2014 kommer innehålla en resa, även om det skulle bli en kortare resa på en weekend, men någon resa vill jag gärna åka på.

Har ni rest någonstans i år eller planerar resa under 2014?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405