Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

En riktig bergochdalbana..

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Japps, mitt liv är upp och ner, ner och upp.

Har mina underbara mini-huliganer som trotsar, bråkar och hittar på helt sjuka och hemska saker här hemma som jag får skriva mer om när ork infinner sej.
Har min älskade pojkvän och min fina familj och de vänner som står ut trots att jag dragit mej undan något extremt.
Skriver knappt med någon, ringer inte, smsar inte, ses inte.. :( Låser in mej hemma och får ut för att hämta/lämna barnen, handla, åka till min psykolog, åka till RFSU för min samtalsterapi gällande PTSD, åka på möten o.s.v.

Mitt mående är inte alls bra, långt ifrån.
Har sån ångest, men orkar inte prata om den med någon.
Har ibland försökt, men sen när jag känner hur tungt det blir och hur smärtsamt så slår jag om och luras att allt är bättre, okej och jag är duktig på att lura alla att det är bättre.

Jaja delar lite bilder istället för orkar inte skriva mer..
Är ständigt trött, inte alls likt mej..
Kan dock inte somna, utan ligger i sängen vaken till typ kl. 2-3, blir sen väckt 4-5.

Snark!

Mina älskade vackra barn efter mysigt helgbubbelbad. <3

Mina älskade vackra barn efter mysigt helgbubbelbad. <3

Jag och min älskling.

Jag och min älskling.

Lagade rolig mat. ;) Griskorv, hihi ni förstår va? :p

Lagade rolig mat. ;)
Griskorv, hihi ni förstår va? :p


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 kommentarer till En riktig bergochdalbana..