Välkommen!
mylittlepony1
Är en 30årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Skriver även om livet med min fästman Richard som jag fann i Kalmar och pendlat till varannan vecka sedan vi blev tillsammans i oktober, men som efter 11 månader flyttade upp till Stockholm. :) Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

Follow on Bloglovin
Arkiv:
Översättning
free counters
Samarbeten
Bloggare


Intresserad utav samarbete?
Kontakta mej här.
Statistik
Get your own free Blogoversary button!
Personligt bloggar Pinga Frisim Bloggar av mammor och gravida Blogg Topplista Bloggparaden Twingly BlogRank Topplista Page Rank Site Meter I ♥ Validator Startblogg.se

♥ Ever After High ♥

Det var en gång ett land som hette Ever After och där ligger Ever After High, en exklusiv internatskola där barnen till kända sagolegender som Snövit, den Onda Drottningen, den Galna Hattmakaren och Törnrosa och många fler går i skolan..

Här om dagen fick Minna den fina Madeleine Hatter-dockan från Ever After High.
Medeleine är dotter till Mad Hatter i Alice i Underlandet (Love fick filmen för att även han skulle få något).

Minna sa ”Mamma.. Hon är för fin!”

Jag frågade vad Minna menade och hon förklarade att dockan är så fin att hon undrar om hon verkligen får leka med den, självklart får de det svarade jag och hon började glatt leka med sin nya fina docka och tittade på hennes accessoarer och ville att jag skulle läsa den korta sagan som medföljde. :)

ravenmadeleine

Rebeller:
Raven Queen är dotter till den onda drottningen i ”Snövit”.
Madeleine Hatter är dotter till Mad Hatter i ”Alice i Underlandet”.

applebriar

Kungligheter:
Apple White är dotter till Snövit.
Briar Beauty är dotter till Törnrosa.

Så slå igen de gamla sagoböckerna som du kan utan och innan, och öppna istället ett helt nytt kapitel med berättelser där nästa generation sagolegender berättar sanningen om sitt arv.

Besök Ever After High här!

3 Responses to ♥ Ever After High ♥