Välkommen!
mylittlepony1
Är en 30årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Skriver även om livet med min fästman Richard som jag fann i Kalmar och pendlat till varannan vecka sedan vi blev tillsammans i oktober, men som efter 11 månader flyttade upp till Stockholm. :) Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

Follow on Bloglovin
Arkiv:
Översättning
free counters
Samarbeten
Bloggare


Intresserad utav samarbete?
Kontakta mej här.
Statistik
Get your own free Blogoversary button!
Personligt bloggar Pinga Frisim Bloggar av mammor och gravida Blogg Topplista Bloggparaden Twingly BlogRank Topplista Page Rank Site Meter I ♥ Validator Startblogg.se

Tävla om en ”Ever After High, Madeleine Hatter”-docka!

tavla2014_1

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt!

♥ Lämna en kommentar på detta här på tävlingsinlägget med ditt namn på Facebook (om du delar där) och länk till blogginlägget (om du delar via din blogg).

♥ Skriv svar på tävlingsfrågan ”Vilken känd sagofigur är Madeleine Hatter dotter till?”  i din kommentar och en kort motivering varför du borde vinna och vem du vill vinna den till.

♥ Dela detta tävlingsinlägg på ena eller båda utav dessa alternativ (en lott per alternativ):
♥ Din Facebooksida/status
♥ Din blogg

Tävlingen pågår fram till måndagen den 24 mars!

Lycka till!

Tidigare inlägg om Ever After High hittar ni här.

Tävlingen avslutad. Vinnaren kontaktad – Grattis Sofie!

6 Responses to Tävla om en ”Ever After High, Madeleine Hatter”-docka!

 • Sanna says:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här dockan till min dotter Alva. Hon älskar nämligen verkligen Ever After High som hon av en slump upptäckte på Netflix för en tid tillbaka sedan, och nu när hon har upptäckt alla dockorna är det de som står överst på önskelistan. Vore därför super kul att överraska henne med denna super snygga docka (som för övrigt är min personliga favorit), då ekonomin inte alls tillåter mig att köpa någon just nu med tanke på det dyra priset de säljs för.

  Vilken känd sagofigur är Madeleine Hatter dotter till?”
  Svar: Galne Hattmakaren.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen) och även tipsat här http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2014/march/tavlar-hos-mamma-kaos.html.

  Kram Sanna

 • Tjejmorsan says:

  Madeleine Hatter är dotter till Mad Hatter i ”Alice i Underlandet”

  Åhhhhh jag vill så gärna vinna denna till min Alice som fyller 6 år den 21/3.
  Det vore väl den ultimata födelsedagspresenten till min egen ”Alice i underlandet” Smile

  Jag delar tävlingen på min FB sida (Ewa Svedmarker)

  Puss

 • Sandra says:

  Åh, vill vara med och tävla!

  Har delat på FB – Sandra Skoog
  Madeleine Hatter är dotter till den galne hattmakaren från Alice i Underlandet!

  Jag skulle vilja vinna den underbara dockan till min dotter Fanny, 8 år. Hon har precis upptäckt dessa fina dockor efter att ha haft Monster High-dockorna som favoriter under lång tid!
  Gillar verkligen konceptet med dessa dockor, underbart att uppmuntra barn till rollspel med dockor även högre upp i åldrarna! Samtidigt som man kan berätta de klassiska sagorna!

  Hoppas på tur!
  Kram!

  //Sandra

 • Har delat på Facebook som Jessica Olofsson

  Hon är dotter till den galna hattmakaren i Alice i underlandet.

  Jag vill vinna denna till min guddotter som har flyttat alldeles för långt ifrån oss. Vi saknar hela familjen och det vore kul att överaska henne med ett kul paket från oss.

 • Mamma Sofie says:

  Delar på Facebook, instagram och twitter med samma mail som angiven.

  Skulle så gärna vinna denna docka till min dotter som haft en svår tid med sjukhus, mediciner m.m.
  Hon fick filmen i julas och älskar Alice, så denna docka vore världen för henne i dessa tider.