Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Vilken dag!

Idag har dagis stängt.
Planeringsdag.

Minna har dock inskolningsdag 2 idag, den timman hon är där leker jag och Love i parken utanför.

Sen får man se vad vi hittar på, men vid halv fem kommer Jonas och ska hålla lite koll på barnen, medan jag går på möte på skolan ”lära-känna-möte” där jag ska berätta för fröknarna om Minna och allt runt omkring henne.
Man fick välja om fröknarna skulle träffa barnen som skulle berätta eller om man som förälder ville berätta, och då Minna ändå är där på inskolning på förmiddagen så tänkte jag passa på att informera så mycket som möjligt.

Visst är det väl helt normalt att vara nervös inför ens barns skolstart?


3 Comments

  1. Klart det är fullt normalt att vara nervös inför skolstarten! Och inte bara med första barnet… Jag har varit det med tre stycken… Kram

  2. Johanna

    27 maj, 2014 - 18:40 at 18:40

    @l2kw Skönt att det inte bara är jag. Wink alla andra verkar så lugna.. Razz Kram

  3. Jag har redan ångest för att Malin ska börja skolan… det är två år kvar… Wink

    Och nä, du är inte ensam. ♡

Kommentera

%d bloggare gillar detta: