Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Tävla hos Mamma Kaos & Mini-Terroristerna om ett Strandset från Sylvanian Families!

Nu börjar en tävling som kommer att pågå i 1 vecka, alltså med avslut den 30:e juni. kl. 10:00.

Priset ni kan vinna är ett ”Strandset” från Sylvanian Families och det är ett superkul pris kan jag lova, mina barn älskar sina leksaker från Sylvanian Families.
synlvanianfamily02 För att vinna behöver ni följa dessa 3 enkla steg:
1. Skriv vem du vill vinna detta till och varför.
2. Svara på frågan: ”Hur många figurer medföljer Strandsetet”?
3. Dela i din blogg, på facebook, instagram eller vart mer du känner för. Juh mer du delar desto större vinstchans.

Lycka till!

Kom ihåg att tävlingen avslutas 30 juni, kl. 10:00.


17 Comments

 1. 2 figurer följer med

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/06/24/sylvanian-families-306-kl-10/

  Vi har en supermysig ny granne och de har en dotter som jag tycker så mycket om. En liten go tjej med stort hjärta. Skulle vilja vinna dessa till henne.

 2. Hej. Jag vill vara med =)
  Jag vill vinna detta setet till min son. Min dotter fick ett sånt set för ett tag sen och sonen är väldigt avundsjuk och kniper hennes så kaniner så fort han kommer åt. Jag hoppas att jag vinner så att jag kan glädja honom också.

  Det medföljer 2 figurer.

  Har delat på facebook i namn Linnéa Möller.

  Kontaktar du vid ev vinst?

  mvh jessamy_@hotmail.com

 3. 1. Jag vill vinna detta till mina bonusbarn då ekonomin har varit tung senaste tiden och barnen varit så snälla och inte bett om någonting, men här om veckan såg dom Sylvanian Families figurer hos en av deras kompisar och önskar sig nu såna. Vore så värmande att få ge dom detta.
  2. Två figurer medföljer.
  3. Delat på min facebook, twitter och instagram, har tyvärr ingen blogg längre.

 4. Men wow vilket fantastiskt pris, jag är absolut med och tävlar Smile

  1. Skulle så hemskt gärna vilja vinna det här till min dotter.
  Hon skulle garanterat bli super duper glad och det skulle
  få följa med ut till stugan och där ute skulle det komma till mkt anvädning Smile

  2. 2 st

  3. Delat på fb (Camilla millah öman)

  Hoppas verkligen på tur.. Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 5. Jag är gärna med och tävlar! 1. Jag skulle ge detta till min sambos brorsdotter – jag tror att hon skulle älskar Sylvanian families. Kan bli en ny presenttradition. 2. Det medföljer 2 stycken. 3. Jag har tipsat om tävlingen i min blogg – till höger under ”bra tävlingar”.

 6. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna detta fina pris till min dotter Alva. Hon fick nyligen sitt första paket med Sylvanian Families figurer, och blev helt fast och önskar sig nu flera figurer att leka med så hon skulle därför bli super glad över denna fina vinst som passar perfekt nu till sommaren.

  Det medföljer 2 stycken figurer.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 7. Christina Frisberg

  28 juni, 2014 - 16:35 at 16:35

  Klart jag vill vara med i utlottningen !! Smile Jag vill vinna den söta Sylvanian familjen, till min lilla Matias 2 år. Smile
  Det är 2 stycken figurer med i detta paketet.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!! Smile <3

 8. Hej på dig
  Jag vill vinna detta till mitt barnbarn Cornelia <3

  Det följer med 2 st figurer Smile

  Jag har delat tävlingen på min facebook här: https://www.facebook.com/bondmoran.charlotte/posts/491567977643093

  Mvh
  Lotta

 9. Jag vet faktiskt inte vem om skulle få detta set – finns flera kandidater, men jag tror det blir en tjej som heter Tyra – hon älskar dessa små djur!
  Svar: 2Delat på FB https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10152215632133543

 10. Sylvanian Families strandset
  Det hade systerdotter tyckt var ”fett” Wink

  Svar: 2 st
  Delat i bloggen: http://piicniic.blogg.se/tavla/2014/june/sylvanianfamilies.html

 11. Hej.
  Jag vill vara med =)
  Skulle gärna vilja vinna detta till dottern men självklart också mig själv.
  Då jag hoppas att få leka många timmar tillsammans med dottern när hon kommer hem från dagis.
  Man saknar dem så när de inte är nära så varje stund jag får ihop med henne innan hon ska sova vill jag ta till vara på. Så håller nu tummar på att hon och jag har något nytt att leka ihop med efter många timmar på dagis och jobb.

  Det medföljer 2 figurer.

  Har delat på facebook / Johanna Mårtensson

 12. Är gärna med ♥
  Har delat på facebook,Camilla Wihlborg heter jag Smile
  Två figurer in Cool går, och mina döttrar skulle bli jätteglada om vi vann – de älskar nämligen att leka med dockor och figurer, och Sylvaniandjuren är ju så fina ♥
  Hoppas på tur!

 13. 1. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna det här till min bästa väns snart 3-åriga dotter, just för att hon har haft sån otur och varit sjuk mycket och länge.. Så en liten ”krya-på-dig-present” skulle uppskattas av henne Smile

  2. Det följer med 2 figurer Smile

  3. Har delat offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152484298296628

 14. Jag är med och tävlar: Det medföljer 2 djur Smile har delat här: https://www.facebook.com/eva.gustafsson.7921 Skulle vilja ge detta till min 3 åriga syster dotter är tokig i djur och leker med min syrras sylvaian families som finns kvar sedan hon var liten på 80 talet. systerdottern älskar dessa djur och skulle bli överlycklig om hon fick detta set. Så roligt att se att hon tycker dessa djur är lika kul som jag och mina systrar tyckte när vi var små.

 15. Gud, vad jag korsar mina fingrar här hårt nu Wink
  Såklart jag vill vara med i din fina tävling.

  1: Jag skulle vilja vinna åt min underbara dotter Majken, 4 1/2 år. Jag hade själv dessa när jag var liten & lekte massa men tyvärr så sparade aldrig mina föräldrar dessa till den dan t.ex jag skulle få egna barn. Så nu vill jag vinna till Majken, jag skulle nog gissa att hon skulle bli världens lyckligaste flicka Wink

  2: Det medföljer 2 underbara figurer till.

  3: Jag har tipsat om din fina tävling på min blogg: http://mammatillmajkenocharvid.blogg.se/2014/june/sylvanian-families.html

  Nu korsar jag fingrarna hårt imon Wink
  Trevlig söndag <3

 16. 1. Jag skulle vilja vinna detta söta set till min dotter Ebba som är sju år gammal. Det har blivit mycket bebisgrejer nu till lillebror så hon hade blivit sååå glad!

  2. Det följer med två söta figurer Grin

  3. Jag har delat på både min blogg och Facebook!
  http://linneagranstrom.vimedbarn.se/tavling-☆-2/

  På facebook heter jag Linnéa Granström

  Min mail: linnoea_89@hotmail.com

  Håller tummarna ✻

 17. 1. Min dotter älskar dessa djur så jag skulle gärna vilja ge henne en sommarpresent.
  2. Två figurer följder med.
  3. Har delat via Facebook.
  Hälsningar Emma

Kommentera

%d bloggare gillar detta: