Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

Framtid..

Mycket som väntar..

Är sjukskriven och efter sommaren kommer den sjukskrivningen antagligen förlängas då jag ska börja i behandling för min PTSD.

För att bespara er lite från allt gnäll om hur ont i kroppen jag har, magsår, stress, sömnbrist och listan av psykiskt kaos..
Så om lite mer än 2 veckor åker jag och älsklingen till Danmark för kärlek på hög nivå.
Något jag verkligen behöver just nu.

Undrar såklart vad ni läsare skulle vilja läsa mer om?
Anledningen till att jag skriver mer sällan just nu är delvis dåligt mående och mycket som händer, men också för att kommentarerna är färre idag än när jag var aktiv, lättare att skriva när man får lite feedback och kommentarer. :)
Så, orkar ni lämna en kommentar så gärna. :)

Kikar in och ser om jag får någon kommentar och skriver nytt inlägg senare..
Kram

5 Responses to Framtid..

 • Camilla W skriver:

  Problemet är nog att de flesta mobilsurfar och att det i många fall är struligt att kommentera. .. tyvärr.
  Jag läser flera bloggar nästan dagligen men kommentarer är jag dålig på..
  hoppas att du får må bättre snart!

 • Polär Marielle skriver:

  Hej, jag har rätt mycket omkring mig så det är svårt att hinna med att kommentera just nu. Men vad skulle jag vilja läsa mer om?…. Det skulle vara spännande om du kan berätta lite mer om din dotters funktionsnedsättning och hur vardagen med just det, ser ut liksom.
  När det gäller mig själv så tänker jag ibland på det här att jag är mamma med egen funktionsnedsättning osv. När barna var små visste jag inte om diagnosen, men förstod att jag var annorlunda. På många sätt har min överenergi varit väldigt positiv i våran familj. Så månniskor som tänker att min familj är dysfunktionell pga mitt funktionshinder har faktiskt ibland helt fel, för ibland är det precis tvärtom.
  Känner du igen detta på nåt vis?
  Kram från Marielle.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.