Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Drömma sej bort..

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Jag brukar dagdrömma och fantisera om mitt drömhus och min drömbil.
En trevåningsvilla med terrass på övervåningen och veranda på nedervåningen ut mot tomten.
På bottenvåningen som även är källare finns bastu, tvättrum, gästrum och gästbadrum och ett sällskapsrum.
På markplan finns entrén, hallen och det stilrena och fräscha köket med köks ö, stort vardagsrum med panoramafönster och dörr ut till verandan och ett stort sovrum.
Trappan leder upp till övervåningen som har två sovrum på vardera sida (alltså 4 stycken totalt) och ett tv/sällskapsrum emellan med dörr ut på terrassen.
Ute på tomten finns et lusthus, en gäststuga och en lekstuga till barnen.
På ena sidan av huset har vi förråd och garaget med plats för två bilar och stilrena garageportar i vitt med fönster upp till (två stycken bredvid varann).

Nordic-Krafer_2_250x210
Jag kan se detta så tydligt framför mej och denna dröm håller jag hårt i, för även om det bara är en dröm, så är det min dröm och den gör mej lycklig. :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Drömma sej bort..

  • Maria skriver:

    Hej! Jag har köpt mitt drömhus, ett litet rött hus med röda knutar och spröjsade fönster. Jag älskar det här stället och känner så starkt att jag aldrig, aldrig kommer att flytta härifrån. Hoppas att din dröm också blir verklighet snart. Jag har läst din blogg i flera år, du skriver så bra. Ha det gott!