Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Skrotnos!?

Efter mitt förra behandlingstillfälle på Kris och Traumacentrum fick jag gå och ha "efter-terapi" i form av bodymod, det är det som funkar bäst. Tacka vet jag gamla presentkort som ingen utnyttjar som man kan byta till sej med gamla kläder. ;) Tre gjorda i näsan, septum clicker och en i vardera näsvinge.

Efter mitt förra behandlingstillfälle på Kris och Traumacentrum fick jag gå och ha ”efter-terapi” i form av bodymod, det är det som funkar bäst.
Tacka vet jag gamla presentkort som ingen utnyttjar som man kan byta till sej med gamla kläder. ;)
Tre gjorda i näsan, septum clicker och en i vardera näsvinge.