Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Föräldrautbildning x2

Tänkte informera och passa på att fråga er läsare..

Jag går just nu på två föräldrautbildningar, en som heter COPE och är på Habiliteringen för Minna och en som heter Komet och är här i Farsta där jag lägger prio för Love.
Det är utbildningar som ska hjälpa mej få tillbaka kontrollen hemma och minska alla bråken och göra det mer trevligt hemma.

Någon som gått någon föräldrautbildning?
Hjälpte det er?
Vad tycker ni om allt?

Hoppas allt är bra med er, nu ska jag ta mej ut i regnet och åka till min PTSD-behandling på Kris och Traumacentrum.

Hej..


1 Comment

  1. Jag och min sambo har gått kometutbildningen 2 gånger och jag tycker vi fått bra hjälp och fått många bra uppgifter att testa hemma.jag tycker även de 2 olika böckerna som använts har varit givande nu i efterhand när man känner att saker känns tungt den första heter de otroliga åren och ena andra heter 7 gånger mera kärlek (eller var det 5 gånger) minns inte riktigt.
    Jag kan varmt rekommendera att alla föräldrar med barn med diagnos eller ej skulle gå den utbildningen.jag gillade belöningsystemet som finns med som ett avsnitt i utbildningen. Ser framemot att läsa vad du tycker
    /monica

Kommentera

%d bloggare gillar detta: