Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,3 år sedan.

Arbetsrehabilitering

Jag har som sagt börjat min arbetsrehabilitering som är att vara typ elevassisten/resurs i en klass 8.
Det är slitsamt då jag varit sjukskriven så länge, men samtidigt otroligt givande att känna att jag gör elever och lärare något gott. Mentor, lärare och rektorn är alla nöjda med mej vilket glädjer mej något enormt.

Sen blir jag väldigt trött och då mitt mående ligger väldigt lågt så sliter det, men det gör juh lite nytta då jag inte sitter hemma och mår dåligt utan kommer ut och gör något som dessutom får mej att ”blockera” det tunga.

Så just nu är det jullov inte bara för barnen utan även för mej, men om 2½ vecka är det dags igen.
Terminstart! :)

Wish me luck!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.