Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Spådom

När jag var yngre sysslade jag med Wicca och det okulta intresserar mej fortfarande. :)

Allt som åren gått har jag dock slutat syssla med det själv, men har en vän som kan spå i bl.a. kort.
Det var ett tag sedan jag lät mej bli spådd men känner att det är på tiden att bli det igen då det hunnit hända en massa nya saker i mitt liv och en del var faktiskt lite väntat sedan senast jag blev spådd.

Tarotkort kan spå om framtid, kärlek, relationer, jobb och ge svar på frågor m.m.

Lite historia om tarot:
Exakt när tarotleken skapades vet man inte, men det rör sig om tidsperioden 1420 – 1450 och någonstans i norra Italien.
Det finns stöd för att det funnits kortlekar som innehåller 52 kort långt tidigare, men tarotleken tillkom genom att en fjärde honnör lades till i varje ”svit” och att en separat trumf-svit om 22 kort lades till.

Jag är nyfiken på tarot och har många vänner som går regelbundet och spår sej, vissa går några gånger i månaden, andra går en gång i månaden, eller en gång i kvartalet.
Alla går dock inte in till någon som lägger tarot utan vissa av mina vänner ringer till tarotlinjer, alltså på telefonen.
Vissa ägnar sej åt spådom online, och hos spådom24 kan man få hjälp med bland annat drömtydning, medial rådgivning och tarot.

En viktig sak som jag lärt mej av min vän som kan tarot är att informationen man får av korten inte behöver vara fel, utan jag kanske inte förstår det rätt till en början. Ibland kan man behöva ta till sej vad man fått höra, kanske uppleva något och sedan i efterhand förstå vad tarotkorten hade berättat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.