Warning: Use of undefined constant headerfavicons - assumed 'headerfavicons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/favicons/favicons.php on line 2188 Warning: Use of undefined constant headerfavicons - assumed 'headerfavicons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/favicons/favicons.php on line 2204 Warning: Use of undefined constant headerfavicons - assumed 'headerfavicons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/favicons/favicons.php on line 2220 Bitterf*tta? | Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna
Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Bitterf*tta?

Då och då får man negativa eller gnällkommentarer i bloggen.
Som nu efter mitt inlägg om vagnen [Det kan du läsa här].

Någon som självklart inte vågar stå för sin åsikt och verkar bitter över det den läser i min blogg.
(Hej! En ide? Sluta läsa om du stör dej!)

Nej.. inlägget är inte sponsrat och inte vagnen heller.
Min gubbe har slitit hårt för att kunna överraska mej med att jag ska få min drömvagn.
Vi har en faktura som kan bevisa det också. ;)

Ni andra som inte är bittra.. antog ni att jag blev sponsrad med vagnen?
Tyckte ni att det verkade vara ett sponsrat inlägg?
Då ber jag om ursäkt, jag älskar bara Orbit så mycket att jag inte kan låta bli att nästan besatt skriva positiva saker om den och dela alla snygga bilder på vagnen och tillbehören.
Förlåt mej. :)

Ska blogga mer strax!
Har en del att skriva om.. :p

Kram


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405