Idag fick jag hem två Burn cancer-ljus och ett Fuck Cancer-armband!
Ljusen doftar underbart!

Burn Cancer säljs till förmån för Ung Cancer och är ett samarbete mellan det nylanserade varumärket Victorian som erbjuder vackert designade doftljus, och välgörenhetsorganisationen Ung Cancer, som även ligger bakom de numer välkända armbanden ”Fuck Cancer”. Ung cancer stöder unga vuxna som drabbats av cancer. Under oktober månad kommer en unik serie doftljus att lanseras som en del av kampanjen Burn Cancer där en del av priset per sålt ljus går till Ung Cancers arbete för att hjälpa unga cancerdrabbade både under och efter sjukdom. Ljusen är miljövänliga och gjorda på hållbart producerad soja wax.

Varje gång du tänder detta ljus slår du ett slag mot cancer!
Sprid ljus och doft i ditt hem och bränn cancer en gång för alla.

[Klicka för större bilder]

Återförsäljare av dessa ljus är Jollyroom och från och med 1 oktober finns dom att köpa!
Så lägg in en påminnelse i mobilen så du vet att 1 oktober kan även du ha dessa Burn Cancer-ljus hemma hos dej.