Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

AVSLUTAD: Tävla hos salkert.se om Lego Juniors Batman!

Tävla om Lego Juniors Batman (två vinnare)!

För att vara med att tävla:

•   Vilken färg har LEGO Friends Bergochdalbana? Du hittar svaret på LEGOs hemsida!

•   Motivera varför och till vem du vill vinna?

Dela gärna tävlingen i din blogg, eller på din instagram eller din facebook!

Tävlingen avslutas kl. 23:59 på söndag (20 november)!


Tävlingen avslutad och vinnarna kontaktade!

Önskar att alla kunde vinna, denna gång vann dock liniztravel.com & rosabubbla.se!

Grattis till vinnarna och tack till Lego för underbara priser och tack till alla som tävlade!


13 Comments

 1. Lego friends berg och dalbana är blå!

  Min son fyller fyra år dagen denna tävling avslutas, (20e november) och han år ett stort fan av både lego/duplo och batman Big Smile hade varit roligt att vinna detta till honom på hans födelsedag.

 2. Svar: Blå/turkos

  Motivering:

  Jag skulle vilja vinna detta det till min systerson Constantin.
  Som har haft det oerhört kämpigt under det här året och som fortfarande är den fina lilla grabben han alltid har varit.
  Det är svårt att vara en liten kille i en stor värld. Frown
  Och jag hade tyckt att det vore så kul att få ge honom detta set då han favorit saker att leka med är just lego.

  / Stephanie Heart

 3. Tycker berg och dalbanan ser blå ut. Smile
  I min förskoleklass finns en kille som kom från Syrien för ett år sedan. När jag frågade hur han haft det på lovet sa han att det var bättre att gå i skolan. Hemma har jag inte så mycket leksaker så det blir lite tråkigt, sa han. Vore roligt att ge honom ett Lego från tomten! Smile
  Delar ditt inlägg på Facebooks Bloggtävlingar på min sida. Smile

 4. Svar: Turkos
  Jag hoppas få ge lego till min lilla son i jul. Han älskar superhjältar och speciellt Batman. Han skulle bli superglad och tycka det var kul!

 5. Bergochdalbanan är blå (rälsen) annars går färgerna även svart, cerise, lila, gult, limegrönt och vitt.

  Jag hade velat vinna Batman Lego till min systerson som älskar att bygga!

  Kika gärna tillbaka hos mig under december, när min julkalender dragit igång – då är det tävlingar varje dag. =)

  johanna@rosabubbla.se

 6. Wow, vilken härlig tävling! Det vore fantastiskt att vinna denna härliga julklapp till min lillebror. Han älskar att bygga med lego och Batman är en stor favorit hos både honom och mig, vilket gör att jag känner mig säker på att han skulle bli riktigt glad över denna.

  Som ensamstående är dessutom ekonomin riktigt tuff, så att få chansen till en sådan här fin julklapp att överraska honom med hade varit super kul då det verkligen hade gjort honom glad, och dessutom inte gjort ett lika stort hål i min redan tunna plånbok. Hoppas, hoppas!

  Svar: Lego Friends Bergochdalbana är till största del blå, men andra färger förekommer också.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. •bergochdalbans rälsen är turkos .
  •vill vinna detta till min Batman tokiga 3,5 åring som älskar att leka med lego . Vore perfekt julklapp nu när det snart är jul .

 8. Svar blå/turkos
  Åh detta skulle jag för allt i världen vilja slå in till julklapp till min son. Med praktiken och gravid är varken ekonomi eller ork något som finns i överflöd så lite hjälp till tomten vore toppen.

 9. Svar: blå

  4-åringen gick förbi datorn förut när denna sida var uppe. Han utropade ”ååååh Lego och Backmän!!!”
  Han skulle bli superduperglad om tomten kom med ett sådant.

  Delar på instagram. (lillategelhuset) och håller tummarna

 10. Åh vilken fin vinst Wink hoppas på tur hos dig nu!

  Berg O Dalbanan är turkosa blå.

  Önskar vinna den t min lego tokiga son Smile

  Perfekt julklapp!

 11. Svar: Den är ljusblå.
  Jag har lyckan och glädjen att ha fyra barnbarn trots mina 51 år. Tyvärr bor vi alla långt ifrån varandra men i jul ska vi ses hos min son i Sälen. Resan kostar nästan 4000 kr för jag har min katt med på flyget. Jag vill skämma bort de små liven och jag har fått de äldsta barnbarnens önskelistor och naturligtvis så står det LEGO, haha. Jag hoppas på turen att ge detta till Neo, 6 år. Jag har tipsat om tävlingen via FB (Jennya Johansson)
  Glada hälsningar
  Jennya

 12. Den är turkos☺ Det vore en perfekt morgonjulklapp på Julaftonsmorgon, för att dagen inte ska bli så lång till min E Heart Deltar och delar Heart Smile

 13. Lego friends berg dalbana är blå ☺ skulle vilja vinna detta till en liten prins som älskar superhjältar. Han skulle bli sååå överlycklig att få detta från oss ❤

Kommentera

%d bloggare gillar detta: