Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,7 år sedan.

Bilder & minnen

Skapar bilder minnen? Ja! Den perfekta bilden kan beskriva allt ifrån dåtid till nutid. Ett fotografi kan inneha ett personligt budskap som är viktigt för mig men har mindre betydelse för någon annan, speciellt om bilden illustrera en händelse som är förknippad med många känslor.

Många väljer att dela med sig av sina bilder på sociala medier som Facebook och Instagram dock är det bra att välja ut några av sina bästa minnen och göra något utöver det vanliga. Vi har blivit för bekväma, istället för att uppskatta motiven och framkalla bilder på fotopapper har vi istället förlitat oss på tekniken och sparat allt på datorn, tänk om datorn går sönder? Det går verkligen att göra så mycket mer av sina bilder förutom att enbart ha dem i mobilen eller på datorn.
Exempelvis så kan man inreda med sina egna foton och lyfta inredningen i hemmet på flera olika sätt och skapa personligare teman.

Kameran är nog en av den bästa uppfinningen som finns och lyckligtvis så har nästan alla i Sverige tillgång till en via sin mobil. Att fotografera och skapa sina egna tidlösa minnen är lättare än någonsin dock är det bra att välja ut sina guldkorn och ge dem sin plats i hemmet.

20180421_193240-01.jpeg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.