Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,9 år sedan.

2 Responses to Jag älskar min dotter!

  • denver har krånglat med sömnen från första början… min mamma hade honom en natt förra helgen och tog upp med mig att hon misstänkte att det kanske är sömnapné (!?!), så vi får se vad de säger… hoppas på att det inte är det, för om det är det så är det operation som gäller =/

  • han sov väl mer i början, men alltid har det varit nåt krångel med sömnen… Men han har alltid varit vaken väldigt mycket.

    ja, eller jag vet inte riktigt… det som kännetecknar sömnapné är dels att barnet snarkar (inte normalt), sover lätt och rör på sig mycket, plus andningsuppehåll. Han har andningsuppehåll ibland, men jag har inte reagerat så mycket på det eftersom man fått höra att bebisar har ojämn andning. vi får se vad de säger.

    jadu, först är det krångel fram till 00-01 nån gång, då vaknar han ofta och sätter sig direkt upp och skriker och det tar tid att få honom att somna om ordentligt, sen är det några gånger till under natten han brukar vakna, då tar det längre tid att få honom att somna igen och mer skrik… i korta drag är det så det ser ut… varje natt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.