Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,9 år sedan.

Jag är nog för ivrig!

Jag skyndar på med sidan, flyttar saker från bloggen jag hade på blogg.se till den här.

Ändrar och fixar, allt för att få den klar så snart som möjligt  (hoppas ni har överseende med det).

Jag vill alltid att allting ska gå fort fort fort, se resultat nu nu nu.

Ser inga prenumeranter, från 330 – 0!? :(

Vet att jag antagligen inte kommer ha 330 prenumeranter då jag misstänker att säkert hälften är såna som lagt till mej och sen slutat läsa min blogg efter ett tag, men inte tagit bort mej från bloglovin av någon anledning.

Misstänker att jag med tur kommer ha 100 – 150 prenumeranter.

Vill gärna hinna se någon under dagen, har ni hittat hit än?

Besöksräknaren tickar på, men än så länge har en sötnos kommenterat.

En.

Vad tycker ni om nya bloggen?

Bättre?

Sämre?

Samma?

Snälla säg något?!

Woho!

Nu plingade det in en till kommentar!

Föresten, hur vill ni att jag svarar på era kommentarer?

Här, eller som tidigare, i era bloggar?

Kram på er!

15 Responses to Jag är nog för ivrig!

 • elin skriver:

  det ser jättebra ut och jag har lagt till dig på bloglovin’! på blogg.se så hackade det när man scrollade ner på sidan, men det gör det inte här Grin

 • Mamma Russin skriver:

  halli hallå..:

  jag har ändrat länk och bloglovinat dig..Smile det brukar ta upp till 24 timmar innan bloglovin uppdaterar så premueranterna syns..Smile

  jag tycker du ska svara på frågor som tidigare.. annars kommer jag att glömma vilket inlägg jag frågade i och missa ditt svar..Smile

  Ang sidor: ok, jag trodde du använde dig av ”sidor” funktionen i panelen.. Smile det gör jag..

  Denna bloggen ser mycket ”renare” ut, mer stilren, helt super snygg helt enkelt..Smile Men jag saknar tid på dina inlägg, den får man lägga in själv.. Smile

  KRAM

 • Hej! Det blir jag och barnen som kommer, gubben är iväg med skolan från onsdag till fredag em…. så vi kommer gärna upp på fm och stannar till em! Får se om vi kanske ändrar oss och åker enda till stockholm…. vore ju trevligt att ta en liten promenad där med! Får se hur vi gör, men vi åker minst till Heron iaf, så i värsta fall får vi roa oss där!
  kramis

 • Katinka skriver:

  Oj oj oj så otålig du är Smile Men det är ett bra drag, även om det kan vara lite stressande för dig själv. JAg tycker din nya sida ser jättefin ut. Och jag vill gärna att du svarar/kommenterar på min blogg, men du behöver inte alls känna dig tvungen. Kram o godnatt!

 • Bettan skriver:

  Bättre och lättare blogg. Svar, som tidigare svar, bäst i egna bloggen, som sagt det är lätt att missa svar annars.

  Jag är nu ganska trött på att vara såhär stor. Sitter inte lika mycket vid datorn för tillfället. magen väger verkligen mycket nu. Jag tittat till din blogg varje eller varannan dag iaf, kanske inte skriver så mycket kommentarer men hoppas orka mer senare när jag fött och kommit till ro hemma. Bara en förvarning så du vet. Du har en väldigt attraktiv blogg. Man är alltid sugen att se vad du skrivit sen sist å så.

  Skriv gärna en rad i min blogg å säg mig om du tycker jag är stor!

  Förresten så kan jag säkert sy något till Minna om du gör en beställning på en önskan som du har, eftersom du inte fick tag i kjolen menar jag bl a.

  Skriv bara till mig på något vis och skicka gärna med en beskrivning av objektet.

  Kram Bettan i Mora!

 • Sara skriver:

  Jätte fint här! Smile Kul med lite nytt! Jag älskar ju WordPress, tycker det är så bra upplägg med allting (skriva inlägg, kommentarer osv.).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.