Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

Dagens planer!

Nu ska jag väcka lilltjejen (efter hennes förmiddagssov), byta blöja, klä på Minna medans hon tokskriker av missnöje att bli påklädd, mata, på med overall på Minna medans hon tokskriker av missnöje att bli påklädd, ner i vagn, klä på mej ytterkläder, låsa dörren, gå och bära ner vagnen och Minna för 3 trappor, rulla till tunnelbanan, åka till Skanstull, byta och ta buss till Södersjukhuset, in till sjukgymnasten, låta Minna träna ett hårt pass, lyssna på vad som sägs, packa på oss, rulla ut, åka hemåt, bära upp vagnen och Minna 3 trappor, klä av Minna medans hon tokskriker av missnöje att bli avklädd, byta blöja, få Minna att vila lite, andas ut, kanske vila lite själv, troligen inte, väcka Minna, mata Minna, leka med Minna, börja laga middag, Jonas kommer hem, Jonas leker med Minna, borsta Minnas tänder, klä av Minna  medans hon tokskriker av missnöje att bli avklädd, byta blöja, lägga i sängen, ge välling, förhoppningsvis somnar Minna, vuxentid, skriva klart ett brev, sen kommer jag somna gott. God natt?

3 Responses to Dagens planer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.