Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

God kväll!

Här hemma har det fixats med sista julklapparna, imorn ska de alla slås in.
Jisses!

Ska handla köttfärs till köttbullarna som ska göras, potatis och annat till potatisgratängen (då jag inte äter Jansons), småsaker som måste fixas, ska plocka iordning här hemma då lilljulen i år är hemma hos oss.

Så imorgon är det dan före dag före dopparedan..
Kommer bli sjukt stressigt, men det ska gå!

Är ni redan klara med allt?
Vad har ni kvar?

Enligt leveransmail, så ska min personliga almanacka komma imorn & bodyn jag beställt till Minna.

Woho, hoppas hoppas hoppas!

3 Responses to God kväll!

  • Emma skriver:

    Hm..vi har två klappar kvar, en till Johans lillebror och en kompletterande till svärfar. Wink Sedan är vi helt klara..jag ska dock färga håret imorgon, och fixa mina naglar klockan 18. Ska förlänga dom och få dom snygga för första gången, ska bli riktigt spännande. Så jag blir fin till jul! Smile Sedan ska vi bara ta oss ner till Västervik (på själva julaftonsmorgonen, känns jobbigt) då det är där vi firar i år men sen är det bara att koppla av. Wink Inget alls behöver vi göra i matväg, känns skönt..haha! Dock ska jag göra ett par dammsugare och ta med mig ner till dom jag inte köpt någon riktig julklapp till pga brist på pengar..men det blir ju fint och personligt när jag gjort dom själv, blivande konditor som jag är. Wink

    Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.