Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

Till er som slutat läsa, eller funderar på det..

Är det så att ni tycker jag skriver för många hemliga inlägg?
Då får jag tyvärr be er sluta läsa min blogg, för har valt att ha hemliga inlägg (när det är något jag ännu inte är redo att dela med mej till alla läsare, utan kanske några få).
Om 18 dagar kommer den hemliga låsas upp, så är det så att ni inte orkar läsa länge, så är ni välkommna att kika in då.
Men jag kommer INTE sluta låsa inlägg som jag vill dela med färre än alla mina läsare.

Är det så att ni tycker jag har för många tävlingar?
Fick en kommentar om detta, och skulle vilja veta om ni är fler, och även då varför ni inte gillar tävlingarna.

4 Responses to Till er som slutat läsa, eller funderar på det..

 • Emma skriver:

  Hej hej!

  Jag har inte slutat läsa, men ändå har jag det. Haha! Alltså, jag har inte slutat läsa din blogg på grund av någon av de ovanstående anledningarna, tycker tävlingar är superkul, fast jag är aldrig med i några för jag vinner ändå aldrig Razz HAHA! sen har du ju haft en del tävlingar som kanske är lite mer för dom som har barn! Smile Men kul för dom andra ju! Smile Och att du har låsta inlägg, det respekterar man ju, självklart är man SJUUUKT nyfiken på vad de handlar om, men jag har ju redan mina aningar. Razz Men vi får väl helt enkelt se..önskar att de 18 dagarna kunde gå liiite fortare bara.

  Men att jag slutat, eller inte SLUTAT, men börjat läsa här mer sällan är faktiskt på grund av min skola..har sjukt mycket att göra nu med hemtentor, arbeten, prov – både teoretiska och praktiska med betyg som ska sättas nu till jul. Suck! Men snart är det jullov och då kommer jag ha mer tid till bland annat din blogg, haha, och mina vänner som jag nästan lite försummat nu i allt skolstök. Frown

  Men jag kikar in här lite då och då när jag har tid och när jag blir extra nyfiken på om du låst upp de hemliga inläggen. Mitt problem, känner jag, kommer bli att bläddra tillbaka till det allra första hemliga inlägget för att kunna läsa alla från början..HAHA! :s

  NU, borde jag dock ligga i sängen för länge sen så nu ger jag upp läsandet här och kryper ner i sängen. Smile Godnatt fina!

 • Martina skriver:

  Tycker allt e fint&bra, ibland blir man nyfiken när du inte skrivit på många timmar vad du har för dig…

  Generellt så är jag inte så aktvi på nätet längre,men jag kikar nog in minst 1gång varje dag om jag är vid en datorSmile Har så mycket annat just nu.

  MEN du har blivit lite sämre på att svara när man kommenterar dina inlägg..
  :S

  Fler bilder&videos på Minna gör alltid susen!
  Om de är för mkt tvälingar har jag inte äns reflekterat överSmile

  KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.