Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

Nu till varför HFK..

Jo såhär är det nu då..

Jag har växtvärk i magen, tokigt trött då jag inte fått sova ordentligt mer än 3 nätter på 16 nätter, känner mej totalt uppstressad men som om jag trampar på samma ställe och inte får någonting gjort.

Sen idag, 20min innan Jonas kommit hem bajsade Minna ner hela sej, sin pyjamas och det var kaos, man hade behövt vara en hel arme för att byta på denna dam som INTe underlättade blöjbytet då hon tog i allt bajs och kletade ännu mer.

Ner med Minna i badkaret och spolade av henne medans hon tokvrålade, sen upp i min famn och tröstade.
Är nu på gränsen att smälla av och vad gör denna söta bebis?
Hjo, skallar mej (som hon gör när hon vill mysa och nu nu nu) rakt på munnen, ja inte läppen utan munnen, som i båda läpparna.
Gör sjuhelvetes ont och jag kan inte skrika för Minna blir jätterädd när man skriker.
Själv gråter Minna då hon fick ont själv..

I all ilska, uppstressning och smärta så hugger det i magen, kändes inte som något bra hugg då, men då det nu fortsatt lite kanske det är ligamentet?
Hoppas på det..

Well, Jonas kom hem, tvättade bajspyjamasen och tog med mej till Kinastället i centrum.
Mumsade god kinamat och Minna fick ris.
Sen på vägen hem köpte vi en Ben & Jerrys – Baked Alaska, och här hemma har vi redan Caramel Chew Chew.
Så ikväll ska jag än en gång, äta förbaskat onyttigt och ja.. Jag kommer ha ångest sen.
På onsdag ska jag träna!
Förhoppningsvis i helgen också, så jag kommer igång igen..

Peppa mej?

Well, nu tycker ni säkert jag är toklarvig eller överdriver som reagerade med att bli tokarg på situationen(erna), men då får ni göra det.

9 Responses to Nu till varför HFK..

 • Märta skriver:

  Stackare! Det är fan inte lätt när allt går fel… Om du vill ha träningssällsis i helgen får du säga till så kan jag haka! Antar att du tränar kväll på onsdag? För jag tänkte träna på fm, ska lämna blod sen.

 • Annica skriver:

  Har man inte sovit ordentligt på länge, allt går emot en och man dessutom är gravid så har man all rätt i världen att bli arg för minsta lilla! Jag var sjukt tokig som gravid! Tur det bara varar en kort stund! Ok så ni har inte varit på ul än? Kram

 • Men nej jag förstår dej helt klart.
  Är man också gravid så är ju stubinen kortare än vanligt, känner att jag är mycket mera lätt irriterad denna gång och stör mej och blir arg på ”ingenting”. Saker som man säkert annars skrattat åt.
  Plus att du inte sovit ordentligt på väldigt länge, vilken normal människa hade inte reagerat med att bli ”less” då?

  (L)

 • Patricia skriver:

  När allt skiter sig sådär så får man fan käka glass! Det är en mänsklig rättighet. Och känn ingen ångest, det mår ingen bättre av. Du har ju för sjutton gått ner 30 kg, tror knappast du (liksom jag) någonsin kommer låta dig själv gå upp dem igen.. Så, pepp pepp på dig nu! Grin

 • Märta skriver:

  Jag vet inte, spinning på söndag kl. 16.00? Annars hade jag väl tänkt ta en runda på löpbandet på lördag också. Och eventuellt gymma lite.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.