Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

Sjuklingarna

Jaha, då var även jag sjuk då.

Minna blev juh sjuk för drygt 4-5 dagar sedan, och munnen (pga kommande tänder) blev ondare.
Igår vaknade jag & Jonas upp med halsvärk, trodde det var en sån dag då man har ont i halsen utan anledning, och det är borta dagen över, men icke.
Jonas tog halstabletterna med sej till jobbet så misstänker att han har ont i halsen.
Jag hade tokont när jag vaknade, slem i halsen, svullna och röda halsmandlar, kan inte se om det är vita prickar på dom.
Min näsa är täppt och rinnig om vartannat och kroppen är öm.

Är det fler som är sjuka nu?
Jag menar, är det såna tider nu?

Just nu är det ”bara” -5 och kallare blir det väl, funderar på när det kan vara bäst att traska sej ut med lidande steg och köpa halstabletter.

Har en fråga & ett tack till två vänner (ingen är online på varken msn eller facebook) och vet att dom båda läser min blogg dagligen bara dom har tillgång till internet.

Martina: Tack för Idominsalvan vi fick när Minna föddes, superbra nu när hon har torra sprickor vid näsan pga allt snor.
Emma: Har videobutiken halstabletter eller är macken den närmsta?

Hoppas ni är friska allihopa!

Om inte.. Krya på er!

8 Responses to Sjuklingarna

 • Linda Olsson skriver:

  Tack så mycket! Ja, vi har haft ett jättebra år! Hoppas att detta blir lika bra, men det måste det ju bli, det kommer ju en bebis i år också!
  Såg nu att du är gravid. Det har jag totalmissat! Grattis! Grin

  Ha en bra dag!

 • Linda Olsson skriver:

  O ja! Med ettan tog det en evighet ju! Andra grav. gick mycket snabbare. Men jag antar att det är för att man redan har fullt upp då med en liten. Smile Denna grav vet jag inte vart den tagit vägen. Känns som han kommer va ute om en vecka ungefär. Har verkligen gått jättesnabbt! Veckorna bara susar förbi! Smile

 • Emma skriver:

  Sjuk, sjuk, sjuk jag med. Halsont även här, började natten till igår, trodde som du, att det bara var tillfälligt, men ack så fel jag hade. Ser inte så bra på sig själv i halsen så det är svårt att se om det är något ”allvarligare” som halsfluss eller liknande, men jag hoppas INTE!! Jag börjar skolan igen på måndag, med praktik, nere i Västervik. Man får inte arbeta med livsmedel när man är förskyld eller har halsont då det kan vara mycket farligt..suuuck..och förskyld. Det är bara förnamnet idag. Igår kom det smygandes, inte så farligt. Men idag..oj oj. Vad tråkigt det är, näsan rinner, blir täppt, rinner, blir täppt. Och jag som inte får knarkar nässpray så det skriker om det. JAG KAN INTE LEVA ANNARS. Kan inte vara helt tilltäppt, får PANIK. Och kan ABSOLUT INTE SOVA. Så bra eller inte för min näsa (som har en tendes att ofta blöda näsblod) så är det nässpray, vitaminer och halstabletter som gäller här hemma. Öronen och huvudet värker och det är kallt överallt…gaaaah. JAG HATAR ATT VARA SJUK!

  Jag var ALLTID sjuk förr, när jag bodde i Västervik. Alltid..ständiga öroninflammationer och halsflussar som avlöste varandra, och förskyld, det var jag alltid. Det är lättare att räkna de gånger jag var helt frisk..suck. Men sen jag flyttade hit (av någon konstig anledning) har jag bara varit riktigt förskyld och sjuk med feber och allt en enda gång, på ett år. Peppar peppar. Ja, två gånger nu då verkar det som..suck..

  KRYA PÅ DEJ till dej och hela din familj!! Smile

 • Emma skriver:

  Ja, det är jätte tråkigt.. Frown

  Hehe, och jag tycker tvärtom. Att vitt guld å mer grått, höll silverringen jämte en vitguldsring och silverringen var mycket ljusare. Men det beror kanske lite på vad det är för ring, men dom i butiken sa med att vitt guld har en mer grå ton medan silver har en mer vit ton. Men smaken är ju sååå olika. Smile Nu har vi iaf bestämt oss för att byta ringarna till guld. Gult guld..hoppas det blir bra nu så vi kan få ha ringarna på oss!!Thinking

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.