Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

14 Responses to Vad skulle ni tänka?

 • Sandra skriver:

  Jag tror jag skulle tycka att personen i fråga skulle sitta stilla och ta det lugnt. Faktiskt. I alla fall om hon var höggravid. Däremot om hon var gravid men i ett tidigare skede så skulle jag nog kanske tycka det var kul, bara hon tog det lugnt.
  Jag menar, pappan kan ju gå ut… fast han är ju ”också gravid”. Bara bebisen inte är i hans mage.
  Antingen kan båda gå ut och ha kul eller så får båda stanna hemma.

 • Ingela skriver:

  Jag hade inte tänkt något speciellt.
  Eller jo, jag hade varit orolig att förlossningen skulle starta, det hände min kompis för många år sen, hon var ute och dansade, kvällen slutade med att hon födde barn.. Wink

 • vera skriver:

  jag skulle inte tycka något speciellt, skulle nog bara tyckta det var bra att hon kunde gå ut, att magen inte är något hinder.
  kanske bli lite orolig pga alla andra människor som kanske inte tänker på magen.
  men annars hade jag nog inte tänkt så mycket Smile

  var själv ute rättså mycket när jag väntade isabelle Smile
  fast oftast på krogen, en eller två gånger var jag på technogrej på dianas källare i månad 6 Smile

 • Haha sådär har ju jag varit… alltså på krogen när jag var höggravid, dock var vi på en lite krog där man bara satt i baren…
  En kompis fyllde 18 och vi bjöd ut henne….. men drack så klart inget annat än Cola!

  kramis

 • Malin skriver:

  Jag skulle tycka att det var okej. Jag var ute, iofs på en spelning med bord när jag var i 8e månaden…
  Men säger som alla andra…att tänka på magen! Jag gick hem när jag tyckte folk började bli för fulla…tur man hade sin karl med sig som skyddade magen!

 • Pernilla skriver:

  Hade tyckt det var kul att se att hon orkade… minns själv vilken foglossning jag hade och kunde knappt röra mig. Bara för att man är gravid behöver man inte sitta inlåst i sitt hem

 • Em skriver:

  jag skulle nästan ”gilla” det. för varför ska man inte kunna leva o ha kul för att man är gravid? det är väl ingen lag på att man inte får gå ut på klubbar o dansa för att man är gravid…?! jag gjorde det själv. var på club killers när jag var höggravid o dansade o drack ALKOHOLFRIA drinkar o coca cola o vatten- hade sjukt kul men fick ont i fötterna. så taxi hem sen Smile

  ut o dansa med er gravida vackra flickor. visa vad ni har haha

 • sossessa skriver:

  Jag hade tyckt det var kul – på ett sätt. Roligt för henne att hon mår bra och kan röra sig på det sättet. MEN, någonstans hade jag nog också tyckt; men ta det lugnt (man är inte höggravid så ofta liksom…) och hade det varit riktigt hög musik (vilket det ju oftast är) så hade jag nog tyckt lite synd om bäbisen där inne i magen som får höra eländet…

  Alkoholen har ingenting med det hela att göra. Jag skulle anta att hon var nykter. Dansa är inte samma sak som dricka alkohol (inte för mig i alla fall!)

 • Mela skriver:

  Jag skulle anta att hon var nykter och tycka att det var roligt att hon unnade sig en utekväll..

  Jag gjorde själv samma sak när jag var höggravid och en kompis fyllde år, måånga misstänksamma blickar kan jag tala om att det blev.. Men jag hade skit kul och det är det viktigaste!

 • Jag hade inte brytt mig, när jag väntade mina barn sprang jag ute på krogen ganska ofta (nykter) eller nej inte med Liam då hände det kanske bara 5-6 gånger. Med äldsta grabben var det varje helg, vissa onsdagar. Jag drack inte men jag låtsades som om att jag inte var gravid eftersom jag inte ville ha barn, var redo för barn.. lång historia.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.