Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
16 månader sedan.

Ytterligare en nya dag

Minna vaknade 1:30 inatt, som vanligt ner i vår säng, tog ett tag men sen somna hon om.
Imorse vaknade hon när Jonas gick upp, typ 6:30, jippie!
Sen låg hon vaken och ville sova men lyckades inte komma till ro, så bök i 1½ timma sen gick vi upp.
En välling senare så var både Minna och jag dränkt i spya & slem, pga hennes sablarns hosta!

Minna blir inte bättre, och för mej är detta dag 2 med huvudvärk.
Ingen rolig mix att ta hand om en sjuk liten tjej som gråter mest hela tiden och samtidigt har man ont i huvudet.
Bara att härda ut.
Nu sover lilldamen, men klockan är inte ens 10, så hon får sova halva tiden nu, sen halva tiden senare.

Skickar en stor stödkram till min mamma som varit med om mycket skit på sistone.
Mamma, jag finns alltid här för dej!

Idag blir en lugn dag hemma, igen..
Kan inte gå ut med Minna nu när hon är förkyld och astman kaosar, luften är för rå.
Så, ska försöka hålla henne nöjd här hemma, vilket är rätt svårt, kanske träna henne korta stunder inför nästa sjuykgymnastikbesök, som framflyttades pga Minna förkylning till Onsdag nästa vecka.
Så nu är både vaccineringen och sjukgymnastikbesöket förflyttat pga denna förkylning.
Som det är idag tvivlar jag att Minna är frisk tills nästa vecka tyvärr.

På tisdag ska jag dock till MVC igen, var ett tag sen sist nu, ska bli spännande då jag inte har någon aning om vad vi ska prata om eller göra?
Kommer bara vara i vecka 15+1 och då gör man väl inte så mycket, magen mäter man bara från vecka 25.
Lyssnar man hjärtljud kanske?

Nu ska jag ta en alvedon och slappa lite innan lilltjejen ska upp igen.
Skriver senare..

7 Responses to Ytterligare en nya dag

  • Idag ger jag mina kramar till dig och din mamma, hoppas det blir bättre för er båda snart och framförallt Minna!

    sv: Nej men egentligen, måste man ha fokus jämt och stänidgt? Nej, det tycker inte jag. Man får så mycket annat gjort om man inte är fokuserad, typ läsa tidningen fast man skulle kolla på tv, samtidigt som man bloggar osv haha Smile

  • Hoppas ni blir bra snart. Kan tänka mig att det inte alltid är lätt när man själv inte är på topp och ska ta hand om en liten skatt som också mår dåligt. Läste att du ska få tid på SÖS, jag födde där.
    Tycker det är ett bra sjukhus faktiskt. Födde du ditt första barn där?
    Kram

  • Haha vad roligt, jag födde också i rum sex Smile Jag vet iofs inte alls hur många rum dem har haha… Men fick inte ligga på vanliga bb avd sen för att det var renovering då så dem hade en annan avdelning så länge… Jag är bara super glad att jag inte behövde vara kvar länge med tanke på att min plutt är född 1 mån för tidigt =)

  • Vi behövde bara stanna 2 dagar Men fick gå på återbesök varje dag i 5 dagar så att Hailey skulle hinna bli ”fullgången” och så att dem kunde hålla kolla på utvecklingen under den vecka.. Så man var hela tiden orolig för att något skulle vara mindre bra och man var tvungen att få stanna kvar..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.