Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
24 månader sedan.

1 månad!

Javisst!

Om en månad ligger jag där igen med magen i vädret, med geggigt svalt klet och tittar på vår underbara bebis i magen.
31 dagar för att vara exakt, ja och ungefär 1 timma till från nu också.
Fredag 16 april 2010 kl 10:00 är våran tid.

När vi gjorde tittut med Minna var Mamma, Amanda och Adam med också.
Ja, självklart Jonas också, han skulle aldrig missa något sådant.
Han ser fram emot denna gång lika mycket som jag (vi såg självklart fram emot Minnas 3d/4d lika mycket också).

Så.. En dag mindre, så snart är det dags! :D

Vi vill se dej igen ”Pyret”! :)

8 Responses to 1 månad!

 • Vi ska in på extra ul eftersom moderkakan låg så långt ner…o far den inte upp som den ska så blir det snitt. Men det är inget jag oroar mig över, var exakt samma sak med Edvin o i vecka 32 hade den flyttat sig uppåt som den skulle Smile

  Ser det bara som något bra eftersom då får vi se liten bebis igen Wink

  Kram

 • Madde skriver:

  Jag har inte bestämt om vi ska gå på 3D/4D UL denna ggn eller inte. Gick sist och det va roligt att göra. Men får se hur vi gör nu. Har varit på ett VUL, ett köns UL, 1 RUL och förra veckan gick jag på ett för att bekräfta att det va en tjej. Finns ett privat ställe där det bara kostar 500kr så jag funderar på att överraska min mamma när hon är här och ta med henne på det (v.28). Får se Smile

  SV: Ja det känns både spännande och läskigt. Hoppas att vi kommer trivas Smile Om inte så får vi väl flytta nån ananstans Smile Va dock längesen jag behövde åka tåg och buss, så det ska bli intressant haha. Men bäst av allt kommer va att ha mina föräldrar och alla kompisar nära, ska bli såå underbart (L)

 • Hej,Har du gjort några ändringar i din blogg? Förut kunde jag läsa alla dina inlägg (hela inläggen) i min RSS, nu ser jag bara några rader. Kan inte du kolla under blogginställningar och se om rutan ”visa hela inlägg i RSS” är iklickad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.