Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,3 år sedan.

21 Responses to Sömnfråga?

 • TuffLoysan skriver:

  Stämmer ganska bra på min son som är 2 år. Han somnar mellan 19-21 på kvällarna. Sover oftast hela nätterna igenom, men vaknar runt 8-9 på mornarna. Sover ett par timmar mitt på dan.

 • jag kollade på 18 månders. Den stämde nästan, Alva sover mellan 19-07 på natten och på dagen sover hon ca 2 timmar vid 12. Men sen är det ju mycket som händer också som gör att det rubbas, som nu tex med förkylningar och tänder på g så vaknar hon på natten och är ofta vaken någon timme eller mer och är pigg. Oftast runt 4-5 snåret. Imorse var vi så trötta så satte på tvn, vi somnade till och Alva slocknade efter en stund hon med. Ibland är det skönt med tv i sovrummet och spjälsängen i sovrummet!
  Hon sover dock MYCKET bättre när hon har eget rum!

 • Emma skriver:

  stämmer ganska bra på Eddie men han sover inte 3 timmar på eftermiddagen högst 2 … Och han är oftast inte vaken på natten längre ….

 • Annie skriver:

  Jag har verkligen letat efter sömnschema för jag tycker Emma sover för lite och enligt schemat så gör hon ju det. Emma sover typ mellan 21-06 och 1 timme på dagen..

 • Malla skriver:

  Nellie som är 9 månader sover från 19 på kvälen utan avbrott fram till ca 6 på morgon (ibland till 5 ibland till 7). Sen sover hon 1 timma på fm och 1 på em, så hon sover rätt lite på dagen men eftersom hon inte vaknar för mat på natten så behöver hon nog inte mer Smile

 • Stämmer ganska bra på Jazmine kl 4 där så vaknar hon och vill äta sen sover hon till 8-9 på morgonen om hon inte vill gå upp redan till 7 Smile men dagtid kan jag inte hålla med om hon sover oftast bara en gång på dagen en kort stund sån där så kallad powernap och somnar runt 18-19 på kvällarna. Så ser hennes egna rutiner ut som hon själv valt att ha, kör på det så länga jag tycker det passar.

 • Och förresten på Leone så stämmer det inte alls visserligen nu är hon 3,5år men hon har gjort så här sen innan hon fyllde 3 hon sover inte alls på dagarna och somnar allt från 19-21 på kvällarna vaknar olika beroende på om hon är extra morgon pigg eller inte hon kan vakna vid 5.30 ibland tidigare.
  (Jazmine är 7mån nu att tilläga på förgående kommentar)

 • Kicki skriver:

  ganska bra stämmer de, men tyckte de såg ut att vara mkt dagssömn… Kevin 18månader sover 1timme på dagen oftast vid 12. Sen sover han 18-6 eller 19-7 Smile

 • vera skriver:

  den stämmer på beatrice.
  hon somnar runt 19, vaknar mellan 6-7.
  och sen sover hon lunch på dagis.
  ingen eftermiddagslur, för om hon skulle sova då, skulle hon aldrig somna 7 på kvällen Smile

 • Jessica skriver:

  Det där stämmer in rätt så jäkla bra på Wilmer, faktiskt! =)
  Men om jag tänker tillbaka, på hur mina andra två sov vid samma ålder (ett år) så stämmer det inte alls…. =D

 • Melvin är 3 år och sover hela nätter. På vardagarna går han och lägger sig mellan 19-20 och väcks vid 5.40, på helgerna vaknar han ofta till vid 6-tiden och somnar sen om hos oss, tidigare sov han alltid till kl 8 men sen vi bytte till juniorsäng vaknar han tidigare. Han vilar ofta på dagen, vet inte exakt hur länge han sover på dagis men hemma kan han sova lunch i upp till 2 timmar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.