Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Idag är en dålig dag..

Ni kanske läste om min morgon?

Kom hem och väntade på att en vän skulle höra av sej så vi tänkt ses, men när hon sedan hörde av sej så kunde hon bara ses för en timma (inte hennes fel) och det skulle bli omständigt att ta mej till centrum och hem för en timmas fika så planen gick i krasch.

Hade verkligen behövt göra något med någon för att få tänka på något annat ett tag..
Men så kan det gå..

Jaja om 3 timmar ska jag hämta Minna igen..

Nu ska jag försöka bli gladare av att mysa med Love..

Postat via iPhone

One Response to Idag är en dålig dag..

  • Jossan skriver:

    Jag läser din blogg men kommenterar sällan..

    Detta kanske låter galet men…vill du ha fikasällskap så hänger jag gärna på! 28 år, mammaledig med dotter 4 månader och har en stor tjej(2 år o 9 månader) som går på dagis. Vi bor också på södra sidan.

    Även om jag inte är i samma sits som du så vet jag lite hur det kan kännas..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.