Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,8 år sedan.

Tips: Goodies till barnen!

Såpbubblor Visste du att det går att göra såpbubblor som är långa som bilar eller stora som lekstugor? Det är enklare än många tror, nedan hittar du tips som gör att du snabbt kommer igång med att göra bubblor som imponerar på barnen.

Goodies till barnen är en sajt och ett e-magasin med massiv med roligt för hela familjen: pyssel för barnen – både lärorikt och kul, tips och idéer till kalas och aktiviteter och matnyttigt för föräldrar. På sajten finns mycket av vårt material samlat, i vårt e-magasin får du de senaste tipsen och idéerna direkt i inboxen, dessutom tävlar vi i varje nummer om fina vinster som barnen gillar!

Goodies till barn!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.