Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Dan före dopparedan!

En rubrik PRECIS som alla andras.. :p

Well, sovit riktigt uselt då Love hade feber i går kväll och natt, sen när febern verkade ge me sej blev snorandet och täppta näsan värre. Stackars liten som då även skulle tracka trötta mamma.

Vaknat med ömma ögon (efter allt gråtande) och huvudvärk, men..
Det ska inte stoppa mej!

Idag ska jag/vi:

 • Plocka undan och i ordning
 • Dammsuga
 • Ställa in granen och pynta
 • Slå in de sista julklapparna
 • Gå och handla
 • Laga potatisgratäng (ingen utav Korbarna äter Janssons frestelse nämligen)

Är det fult att fråga om det är någon mer än jag som har ångest och kämpar nu i jul?

7 Responses to Dan före dopparedan!

 • Ja även om man börjar tröttna på att vara gravid kan ja absolut tänka mig att man kommer sakna magen Cry
  Jag mår väldigt bra, är lycklig och njuter av livet i allmänhet Dance
  Hur mår du och din söta familj ?

 • Jenny skriver:

  Hej!

  Vilken fin blogg du har och vilka underbara barn! Smile

  Ja, vår son är det enda kända fallet i Sverige med den diagnosen. Vi är inte med än eftersom utredningen fortfarande pågår. Bland annat ska vi ta blodprover för att se om det är jag som är bärare av den genen.

  Är ni med?

  God jul!

 • martina skriver:

  som du vet kämpar jag också,men gör allt för att se det positiva i saker just nu och försöker insupa julkänslanSmile

  julmusik i högtalarna fungerar,och en lysande granSmile

  puss på er!

 • Lite ångest har jag inför att träffa min sjuka mamma i jul men annars så känns det bra. Sambon kommer strax hem och sedan blir det att göra julskinka och saffranscones till årets uppesittarkväll. Det ska bli mysigt. Hoppas du får en mysig kväll !

 • Anna skriver:

  Nä, det är inte fult att fråga… Å du är inte ensam med å kämpa mot ångesten just nu, i jul… Jag vaknar med den varje morgon just nu och den får mig att må illa. Som tur är släpper den efter ett par timmar, men ändå…. Det är inget kul att vakna just nu… Har fått börja medecinera igen…

  Men jag ska kämpa för att få en härlig jul med familjen.

  Kraaaam finaste Heart

 • tuffloysan skriver:

  Jag brukar få ångest runt jul.
  Mest för att jag har skilda föräldrar, och pappa har inte alltid haft ett fruntimmer vid sin sida sedan dom separerade så ibland sitter han själv på jul och nyår. Visst vi är dit och hälsar på honom varje jul då han är hemma, men vi hamnar oftast hos mamma till julmiddagen för att hon är så pysslig med allt sånt jämfört med pappa.
  Skulle gärna bjuda hem hela familjen till mig på jul för att slippa lite ångest, och slippa stressa runt.
  Brukar bli en del tårar och dåligt humör runt julen för mig =/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.