Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

En mammas vardag

Ja, min vardag idag var att vakna för sent, men ha turen att Jonas var hemma få han hade tid hos tandläkaren.
Vi hjälptes åt med barnen och lämnade sedan Minna på dagis.
Jag gick till centrum för att posta ett paket och Jonas följde med för att fördriva tiden.
Fick sms från Jessica att hon skulle till Farsta och undra om jag ville ses.
”Hängde” med Jonas tills att han skulle upp till tandläkaren, 5 minuter väntade jag på Jessica sen vart det julklappsshopping för hennes del sen bjöd hon mej på lunch finingen. <3 Nu är jag hemma och Love sover! WOW! Ska unna mej ett toalettbesök utan stress (om ni andra föräldrar förstår) och sen ska jag blogga om något som betyder något, iaf för min del. Jag kan nu även stolt meddela er att jag är bloggambassadör för Rädda Barnen/Effekt! Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.